Euroleague: Επεισοδιακή άφιξη του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο – Οπαδοί της Φενέρ έβρισαν τον Αταμάν (Video)

Euroleague: Επεισοδιακή άφιξη του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο – Οπαδοί της Φενέρ έβρισαν τον Αταμάν (Video)

Απίστευτες εικόνες το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο κατά την άφιξη της ομάδας για τη συμμετοχή της στο Final Four της Euroleague.

Συγκεκριμένα μερίδα οπαδών της Φενέρμπαχτσε, έμεινε στον χώρο μετά την υποδοχή της τούρκικης ομάδας και την ώρα όπου η αποστολή του «τριφυλλιού» αποβιβαζόταν από το πούλμαν, φώναξαν συνθήματα κατά των «πράσινων» και συγκεκριμένα κατά του Εργκίν Αταμάν.

Η αντίδραση του Αταμάν ήταν έντονη προς τους οπαδούς της Φενέρ. Στο λόμπι του ξενοδοχείου, φώναζε έξαλλος «Πού είναι η EuroLeague; Πού είναι η EuroLeague;», καθώς δεν υπήρχε κανένας αστυνομικός εκεί για να προστατεύσει την αποστολή των πράσινων.

Όταν μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκε ένας Γερμανός αστυνομικός, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η ένταση αυξήθηκε, καθώς έσπρωξε τον Τούρκο προπονητή, Εργκίν Αταμάν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CB (@cyprusbasket)

Ένταση υπήρξε και με τον Ματίας Λεσόρ.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από αρκετή ώρα, με την παρουσία ανθρώπων της Euroleague, η οποία απολογήθηκε για το σοκαριστικό περιστατικό, ενώ παρενέβη και ο Έλληνας πρόξενος.

Τέλος, στο ξενοδοχείο επέστρεψε και ο αστυνομικός που είχε σπρώξει τον τεχνικό των «πρασίνων» προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη. Ανέφερε ότι ήθελε απλά να κρατηθεί απόσταση, με τον Αταμάν να αποδέχεται τη συγγνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός παίζει την Παρασκευή (19:00) με την Φενέρ για μια θέση στον τελικό της Κυριακής στο Final-4 της Euroleague.

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter