Euroleague: Χαμένος στη δεύτερη παράταση ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Χαμένος στη δεύτερη παράταση ο Παναθηναϊκός

Μεγάλη ευκαιρία νίκης έχασε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην πανίσχυρη Ρεάλ. Οι Ισπανοί κέρδισαν το ντέρμπι με σκορ 97-93 μετά από δύο παρατάσεις, ενώ ο πρωταθλητής Ελλάδας το άφησε να ξεγλιστρήσει μέσα από τα χέρια του στην κανονική διάρκεια.

Η Ρεάλ διασώθηκε χάρη σε ένα επιθετικό ριμπάουντ και καλάθι του έμπειρου Γιουλ 14 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της δ’ περιόδου, ενώ οι «πράσινοι» μπερδεύτηκαν και δεν έκαναν σουτ στον χρόνο που απέμεινε (68-68).

Στο φινάλε της πρώτης παράτασης ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με εύστοχες βολές του Μποχωρίδη στα 7’’ σε 79-79, ενώ ο ίδιος παίκτης κέρδισε επιθετικό φάουλ από τον Γιουλ αμέσως μετά. Ο παίκτης-κλειδί για τους Ισπανούς ήταν ο Αμπάλδε, ανήμερα των γενεθλίων του.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει με διαφορά 14 πόντων στα μέσα της γ΄περιόδου (35-49), αλλά ανέτρεψε την κατάσταση με πρωταγωνιστές τους Νέντοβιτς, Παπαγιάννη, Παπαπέτρου και άγγιξε τη νίκη. Πλέον έπεσε στο 4-9, ενώ η Ρεάλ, που μετράει 8 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια της, έχει ρεκόρ 9-5.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Παπαγιάννης 14, Μποχωρίδης 4, Παπαπέτρου 18(3), Κασελάκης, Φόστερ 1, Νέντοβιτς 27(4), Ουάιτ 2, Μήτογλου 4, Μπεντίλ 13, Σαντ-Ρόος 4, Μακ 6. Ο τελευταίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αποχώρησε στις αρχές της β’ περιόδου.

Για τη Ρεάλ, ο Ταβάρες πέτυχε 20 πόντους, ο Αμπάλδε 19, ο Ράντολφ 18, ο Τόμπκινς 12 και ο Κάρολ 11.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο παρκέ του ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης, για να αντιμετωπίσει την Άλμπα Βερολίνου. Η Ρεάλ θα μείνει στην Ελλάδα αφού παίζει την Παρασκευή με τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο μεταξύ θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ, αύριο στις 21.30, την ισχυρή Βαλένθια (8-5).

Μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες που πέτυχαν την περασμένη εβδομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 7 νίκες σε 12 αγώνες. Η ΤΣΣΚΑ νίκησε απόψε την Εφές στη Μόσχα με το εκπληκτικό 100-69 και έμεινε μόνη στην κορυφή με ρεκόρ 11-3, ενώ η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο 10-3.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter