Euroleague: Επιμένει να πάει στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός, εν μέσω κορονοϊού

Euroleague: Επιμένει να πάει στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός, εν μέσω κορονοϊού

Μπορεί η… επικίνδυνη Euroleague να επιμένει να στείλει τον Ολυμπιακό να αγωνιστεί στο Μιλάνο, «έδρα» του κορονοϊού στην Ιταλία, για το αγώνα με την Αρμάνι (αύριο Πέμπτη, 12/3), τη στιγμή που όλοι αποφεύγουν να ταξιδέψουν εκεί, όμως οι «ερυθρόλευκοι» με νέα επιστολή τους, ζητούν από την διοργανώτρια αρχή να αλλάξει την απόφαση της.

Οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν ένα τέτοιο ταξίδι, ακόμα και με πτήση τσάρτερ που θα τους πάει αρχικά στη Γένοβα και από εκεί αυθημερόν οδικώς στο Μιλάνο μόνο για το παιχνίδι. Μετά τη λήξη του αγώνα είναι προγραμματισμένο να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι και πολλοί και συν τοις άλλοις, η πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη ανακοίνωσε, πως με την επιστροφή στην Αθήνα θα πρέπει να τεθούν σε απομόνωση (καραντίνα) για δεκατέσσερις μέρες. 

Αυτό σημαίνει πως αν γίνει το ματς, οι Πειραιώτες θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 μέρες και είναι άγνωστο τι θα κάνει η Euroleague, αφού σε αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός βάση προγράμματος θα πρέπει να παίξει με Ερυθρό Αστέρα και Ρεάλ Μαδρίτης…

Στη σημερινή επιστολή της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε μαζί και την οδηγία της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας που συνεδρίασε χθες (10/3) κι ενημέρωσε την ΚΑΕ να μην ταξιδέψει στο Μιλάνο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter