Euroleague: Επιστροφή στις νίκες με «όπλο» την άμυνα για τον Παναθηναϊκό

Euroleague: Επιστροφή στις νίκες με «όπλο» την άμυνα για τον Παναθηναϊκό

Επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός, απέναντι μάλιστα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague. Στο πειστικό 83-76 επί της Μπάγερν (ημίχρονο 44-35), ο πρωταθλητής Ελλάδας κράτησε το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος

Ο Παναθηναϊκός, που πλέον έχει ρεκόρ 3-6, έπαιξε καταπληκτική άμυνα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα, όταν κράτησε την Μπάγερν σε ρηχά νερά και προηγήθηκε με διάφορά 13 πόντων (28-15).

Η ομάδα του γνωστού μας Αντρέα Τρινκιέρι αντεπιτέθηκε αλλά δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να πάρει προσπεράσει. Η διαφορά έπεσε στους δύο πόντους (72-70) στο τελευταίο τρίλεπτο αλλά ο Παναθηναϊκός απάντησε με πέντε συνεχόμενους πόντους του εξαιρετικού Νεμάνια Νέντοβιτς και προστάτευσε τα κεκτημένα.

Ο Νέντοβιτς πέτυχε 17 πόντους με 6 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ σπουδαία απόδοση είχαν και οι Σαντ-Ρόος (14), Παπαγιάννης (12), Παπαπέτρου (12), Μπέντιλ (9).

Ο νεαρός Καλαϊτζάκης ξεκίνησε βασικός και πέτυχε 4 πόντους, ενώ έπαιξαν και οι Μήτογλου 3, Μακ 5, Μποχωρίδης 2, Ουάιτ 5.

Ο Σέρβος Λούτσιτς ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 20 πόντους και οι Μπάλντγουιν, Ρέινολντς πέτυχαν από 12 για τη Μπάγερν.

Tην ερχόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έχει στο πρόγραμμά του διπλό ταξίδι, αφού αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν σε εξ αναβολής αγώνα την Τρίτη στη Γαλλία και την Αρμάνι την Πέμπτη στο Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός (5-4) δοκιμάζεται το απόγευμα της Πέμπτης στη Μόσχα απέναντι στην πρωταθλήτρια του 2019 ΤΣΣΚΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter