Euroleague: Φενέρ και Σλούκας πιστοί στο ραντεβού τους με το φάιναλ φορ

Euroleague: Φενέρ και Σλούκας πιστοί στο ραντεβού τους με το φάιναλ φορ

Πιστή στο ραντεβού της με τα φάιναλ φορ αποδείχθηκε η Φενερμπαχτσέ, η οποία πήρε την πρόκριση στην τελική φάση της Euroleague για πέμπτη διαδοχική χρονιά και πέμπτη στην Ιστορία της.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έκαμψε την αντίσταση της Ζαλγκίρις και στο δεύτερο ματς επί λιθουανικού εδάφους, στο τέταρτο ματς της σειράς των πλέι οφ, και με το τελικό 99-82 έγραψε το 3-1 στη σειρά, «αρπάζοντας» από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους το «εισιτήριο» για το φάιναλ φορ. Πλέον, η τουρκική ομάδα θα παλέψει στα ημιτελικά απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Αναντολού Εφές-Μπαρτσελόνα (η σειρά βρίσκεται στο 2-1) με στόχο την πρόκριση στον τελικό και τη διεκδίκηση του δεύτερου ευρωπαϊκού τροπαίου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, μετά από το θρίαμβο του 2017.

Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Σλούκας ετοιμάζεται για το 7ο φάιναλ φορ του τα τελευταία οκτώ χρόνια (με Ολυμπιακό και Φενερμπαχτσέ), έχοντας την παράδοση στα ημιτελικά με το μέρος του, καθώς σε έξι αναμετρήσεις δεν έχει γευθεί ποτέ το αίσθημα της ήττας. Παράλληλα, ο Έλληνας διεθνής γκαρντ της Φενερμπαχτσέ θα παλέψει για το τέταρτο τρόπαιο Euroleague της καριέρας του (2 με Ολυμπιακό, 1 με Φενέρ).

Τα δεκάλεπτα: 16-30, 41-49, 61-72, 82-99

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter