Euroleague Final 4: Η κορυφή της Ευρώπης και ο συνδετικός κρίκος Ζοτς!

Euroleague Final 4: Η κορυφή της Ευρώπης και ο συνδετικός κρίκος Ζοτς!

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Μετά από μία σεζόν γεμάτη ένταση, μεγάλες ανατροπές και φυσικά σπουδαίο θέαμα, οι 4 ομάδες που ξεχώρισαν, βρίσκονται πλέον στο Βελιγράδι διεκδικώντας την κορυφή της Ευρώπης!

Όλοι οι άνθρωποι του… Ζοτς και ο «νόμος Σλούκα»

Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις, ρίχνονται στη μάχη το απόγευμα της Παρασκευής (19:00) και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θέλει να… πετάξει έξω απ’ τον τελικό τον άλλοτε προπονητή του με τον οποίο έγραψαν ιστορία στην κοινή τους πορεία στον Παναθηναϊκό.

Οι Λιθουανοί, παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο όλη τη χρονιά και έχοντας αποκλείσει στη φάση των «8» τον Ολυμπιακό, βρίσκονται στο Βελιγράδι με τον ενθουσιασμό του… πρωτάρη, αφού κανένας παίκτης της ομάδας δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε Final 4 Euroleague.

Απέναντί τους φυσικά θα βρουν τον πολύπειρο Ζοτς αλλά και την εξαιρετική «προϊστορία» του Κώστα Σλούκα στο θεσμό. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκαρντ έχει αγωνιστεί σε 5 ημιτελικούς, χωρίς να έχει χάσει κανέναν, ενώ 3 φορές έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης!

Η μαγεία του Final 4 παίζει στο Stoiximan.gr με αμέτρητες επιλογές στοιχήματος και live!

Την ίδια μέρα, στον άλλο ημιτελικό (22:00), ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ, κοντράρονται σε μία αναμέτρηση που ξεχειλίζει… τίτλους! Οι Ισπανοί μετρούν 9 ευρωπαϊκά κύπελλα και οι Ρώσοι 7, με τις δύο ομάδες να μην έχουν συναντηθεί σε ημιτελικό ή τελικό από το μακρινό 1969!

Στους πάγκους των 2 ομάδων θα κάθονται επίσης δύο παλιοί γνώριμοι του Ομπράντοβιτς, καθώς με τον Δημήτρη Ιτούδη έχουν υπάρξει συνεργάτες για χρόνια, ενώ με τον Πάμπλο Λάσο έχουν κατακτήσει το κύπελλο Σαπόρτα το 1997, όταν ακόμα ο Ισπανός διεκδικούσε τίτλους μέσα από το παρκέ! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter