Euroleague: «Φτηνή» ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές στο ΟΑΚΑ

Euroleague: «Φτηνή» ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές στο ΟΑΚΑ

Ευκαιρία νίκης απέναντι στην ισχυρότατη αλλά ελλιπή Αναντολού Εφές έχασε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Οι ” πράσινοι” είχαν το προβάδισμα στο πρώτο μισό του αγώνα αλλά ηττήθηκαν με 77-80 και έπεσαν στο 2-4.

H τελευταία ευκαιρία χάθηκε με την εκπνοή του αγώνα, όταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου αστόχησε από τη σέντρα, μετά από άστοχες βολές των Σίμον, Μοερμάν.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς τον ελαφρά τραυματισμένο Νεμάνια Νέντοβιτς, τον οποίο ο Γιώργος Βόβορας προτίμησε να προφυλάξει. Επίσης δεν αγωνίστηκε ο Ζακ Όγκαστ, που αναρρώνει από τον Covid-19.

Ωστόσο, σοβαρές ελλείψεις είχε και η Εφές, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τους Σέιν Λάρκιν, Μπράιαντ Ντάνστον, Ροντρίγκ Μπομπουά.

Ο Σέλβιν Μακ πέτυχε 18 πόντους με 3/ 4 τρίποντα στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό και είχε πολύ καλή απόδοση. Έπαιξαν επίσης οι Παπαγιάννης 16(1), Μποχωρίδης 2, Παπαπέτρου 12(1), Κασελάκης, Φόστερ 6, Καλαϊτζάκης, Ουάιτ 11(1), Μήτογλου 7, Μπέντιλ, Σαντ-Ρόος 5. Ο Σίμον πέτυχε 12 πόντους, ο Μπαλμπάι 9 και ο Πλάις 8 για την Εφές.

Η επόμενη εβδομάδα στην Euroleague έχει διπλή αγωνιστική και οι ομάδες μας ταξιδεύουν στη δυτική Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο αγώνες στην Ισπανία με τη Βαλένθια (Τρίτη) και τη Βασκόνια (Πέμπτη), ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας πρώτα τη Μπαρτσελόνα (Tετάρτη) και μετά τη γαλλική Βιλερμπάν (Παρασκευή).

Μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές, όπου πάντως αναβλήθηκαν αρκετοί αγώνες λόγω Covid-19, προηγείται η Μπαρτσελόνα με ρεκόρ 7-1. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που ακολουθούν, με 5 νίκες και 3 ήττες, όπως και οι ΤΣΣΚΑ, Ζαλγκίρις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter