Euroleague: Για τη νίκη στην Αγία Πετρούπολη ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Για τη νίκη στην Αγία Πετρούπολη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του τις ήττες από Βιλερμπάν και Αρμάνι Μιλάνο, κάνοντας μια νέα αρχή στη Ρωσία, απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» έκαναν καλό ποδαρικό στη διοργάνωση, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ, αλλά στη συνέχεια, γνώρισαν δύο ήττες που τους «πόνεσαν», με έναν πόντο διαφορά, κόντρα στη Βιλερμπάν στη Λυών αλλά και με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ. Τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα λειτουργούν ως «βάρος» στις πλάτες της ομάδας του Πεδουλάκη, που απόψε (20:00, NovaSports 1) θέλει να κάνει μια νέα αρχή από τη Ρωσία, κόντρα στην «πρωτάρα» του θεσμού, Ζενίτ.

Οι Ρώσοι προέρχονται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και με ανεβασμένη ψυχολογία θα επιχειρήσουν να βάλουν δύσκολα στους «πράσινους». Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν υπολογίζει μόνο στον Παππά, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα, με τους υπόλοιπους να μπαίνουν στο αεροπλάνο για την Αγία Πετρούπολη. Αντίθετα, ο Χοάν Πλάθα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ζούμπκοφ και Βορόνοφ.

Τα ματς της ημέρας στη Euroleague

20:00 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Παναθηναϊκός

20:15 Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια

21:30 Μπάγερν Μονάχου – Χίμκι

22:00 Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter