Euroleague: Η θαυματουργή Ρεάλ ισοφάρισε την Εφές (2-2)

Euroleague: Η θαυματουργή Ρεάλ ισοφάρισε την Εφές (2-2)

Νέα νίκη με επική αντεπίθεση πέτυχε η θαυματουργή Ρεάλ απέναντι στην Εφές στα πλέι-οφ της Εuroleague: 82-76. To σκορ έγινε 2-2 και η πρόκριση για το φάιναλ-φορ της Κολωνία θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι την Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στον πρώτο ημιτελικό της 28ης Μαΐου.

Η Ρεάλ προσπέρασε στο τελευταίο δίλεπτο (74-73, με τρίποντο του Αμπάλδε) αν και έχανε με 15 πόντους νωρίτερα (51-66). Ο Σέρχιο Γιουλ (8 π.) σφράγισε τη νίκη της με δύο κρίσιμες βολές στο τέλος.

Η Ρεάλ προηγήθηκε στο ξεκίνημα με 17-0, με όπλο την κεκτημένη ταχύτητα από τον προηγούμενο αγώνα, τον οποίο ολοκλήρωσε με σερί 16-0 και …ανατροπή. Οι Τούρκοι ισορρόπησαν το παιχνίδι μέσα σ’ένα πεντάλεπτο και προσπέρασαν με 19-21. Στο ημίχρονο το σκορ έγινε 36-47, με πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκ Μπομπουά, που συνολικά πέτυχε 23 πόντους με 5/7 τρίποντα.

Η Ρεάλ έπαιξε και πάλι χωρίς τον «πύργο» των 2,20 μ., Έντι Ταβάρες. O Γκαρούμπα πέτυχε 24 πόντους, ο Κάρολ 20 και ο Ρούντι 8. Ο Λάρκιν έβαλε 22 και ο Μίτσιτς 9 για την Εφές, που είχε προηγηθεί με 2-0 με εντός έδρας νίκες.

Το βράδυ της Παρασκευής θα διεξαχθεί ο τέταρτος αγώνας στα άλλα δύο ζευγάρια που εκκρεμούν: Ζενίτ-Μπαρτσελόνα στην Αγία Πετρούπολη (1-2) και Μπάγερν-Αρμάνι στο Μόναχο (1-2). Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί μπορούν να σφραγίσουν την πρόκριση χωρίς να χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter