Euroleague: Η Ζενίτ ενημέρωσε τους παίκτες της ότι είναι ελεύθεροι να φύγουν

Euroleague: Η Ζενίτ ενημέρωσε τους παίκτες της ότι είναι ελεύθεροι να φύγουν

Η διοίκηση της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης ενημέρωσε τους ξένους παίκτες της ότι είναι ελεύθεροι να φύγουν από την ομάδα και την Ρωσία εάν το επιθυμούν, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την εισβολή στην Ουκρανία.

Αυτό βέβαια εμπεριέχει μεγάλο κίνδυνο να διαλυθεί η ομάδα αφού θα υπάρξει σοβαρό αριθμητικό πρόβλημα στα επόμενα παιχνίδια της μένοντας μόνο με τους Ρώσους παίκτες. Με το προπονητικό τιμ δεν έχει καθοριστεί τι θα γίνει που για την ώρα παραμένει στην Ρωσία. Ενώ και το μέλλον της ομάδας στην Ευρώπη είναι αβέβαιο.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και ίσως υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από την πλευρά του συλλόγου. Η Ζενίτ δίνει αγώνα αύριο (1/3) με την Μακάμπι στο Ισραήλ για την Euroleague.

Θυμίζουμε ότι από χθες έχουν αποχωρήσει οι Λιθουανοί Κουζμίνσκας και Γκουντάιτις. Παράλληλα μαθεύτηκε σήμερα ότι στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ που προτίθενται να αποχωρήσουν (Σενγκέλια, Λούντμπεργκ, Γκριγκόνις, Βόιγκτμαν) προστέθηκε ο Τζόελ Μπολομπόϊ ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ουκρανία αλλά αγωνίζεται στην Εθνική Ρωσίας.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter