Euroleague: Νέο ναυάγιο για τον Παναθηναϊκό

Euroleague: Νέο ναυάγιο για τον Παναθηναϊκό

Άλλη μία βαριά ήττα γνώρισε ο «ακέφαλος» Παναθηναϊκός στην Euroleague. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 77-89 (ημίχρονο 35-47) και ξέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-12.

O Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα και βρέθηκε να χάνει με 25 πόντους (41-66, 51-76) πριν κατορθώσει να μειώσει τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο, με πρωταγωνιστές τους Κασελάκη, Μποχωρίδη, Μήτογλου (75-84). Δεν υπήρχε όμως χρόνος για να ολοκληρωθεί η αντεπίθεση.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Παπαπέτρου 14(1), Μήτογλου 13(2), Μακ 1, Μποχωρίδης 5(1), Παπαγιάννης 9, Κασελάκης 9(2), Φόστερ 2, Καλαϊτζάκης, Νέντοβιτς 8(1), Ουάιτ 6, Μπέντιλ 8, Σαντ-Ρόος 2.

Ο Κέβιν Πάνγκος ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Ζενίτ με 18 πόντους και 10 ασίστ, ενώ ο Γκουντάιτις πέτυχε 25 πόντους και οι Χόλινς, Τόμας από 10. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει ρεκόρ 11-5 και αγγίζει την πρώτη τετράδα.

Ο μάνατζέρ της Ζενίτ Μάνος Παπαδόπουλος τιμήθηκε πριν τον αγώνα από τη διοίκηση των «πρασίνων» για την πολυετή προσφορά του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τον Παναθηναϊκό κοουτσάρισε απόψε υπηρεσιακά ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος θα έχει την ευθύνη και στο κυριακάτικο ντέρμπι της ελληνικής Α1 με την ΑΕΚ. Οι διαπραγματεύσεις με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για την αποδέσμευση του Όντεντ Κάτας δεν έχουν ακόμη τελεσφορήσει. Ο Ισραηλινός προορίζεται για αντικαταστάτης του Γιώργου Βόβορα.

O Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ (Τετάρτη) και Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (Παρασκευή). Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο προσκήνιο αύριο, με παρτενέρ τη Μπάγερν Μονάχου στο Φάληρο (9 μ.μ.).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter