Euroleague: Ήττα για τον Παναθηναϊκό, δυναμικό ντεμπούτο Χεζόνια

Euroleague: Ήττα για τον Παναθηναϊκό, δυναμικό ντεμπούτο Χεζόνια

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό ο Μάριο Χέζονια. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ από την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα με 77-85, αλλά ο Κροάτης έδειξε έτοιμος να παίξει μπάσκετ υψηλού επιπέδου, αν και ήταν ανενεργός το τελευταίο εξάμηνο.

O 26χρονος Xέζονια ξεκίνησε βασικός πέτυχε 21 πόντους με 3/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 9/9 βολές, ενώ είχε ακόμα 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα και 5 λάθη σε 29:23 συμμετοχής. Παρά την απουσία των τραυματισμένων Νέντοβιτς και Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ανταγωνιστικός απέναντι στην πρωτοπόρο της Εuroleague και έμεινε κοντά στο σκορ ως το τέλος. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 39-47.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Μακ 11(3), Παπαγιάννης 4, Μποχωρίδης 2, Κασελάκης, Ουάιτ 7(1), Μήτογλου 13(1), Μπεντίλ 14(2), Σαντ-Ρόος 5(1).

Για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που προπορεύεται με ρεκόρ 19-8, ο Μίροτιτς πέτυχε 25 πόντους με 5/9 τρίποντα, ο Χίγκινς 16 και οι Ντέιβις, Μπολμάρο από 8. Ο Νικ Καλάθης, που τιμήθηκε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα, έβαλε 9 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός, που πλέον έχει ρεκόρ 9-16, ταξιδεύει για το Μόναχο, όπου θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Μπάγερν (16-10) του Αντρέα Τρινκιέρι, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Ολυμπιακός (11-15) δοκιμάζεται αύριο στη Βιτόρια απέναντι στη Βασκόνια (13-13) χωρίς τους τραυματίες Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μάρτιν ενώ το βράδυ της Παρασκευής θα υποδεχθεί στο Φάληρο τον Ερυθρό Αστέρα (7-19). Σε αυτούς τους αγώνες θα φορέσει για πρώτη φορά τα κόκκινα ο Κώστας Κουφός.

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τη ρωσική Νίζνι στα πλαίσια του Basketball Champions League αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ελληνική ομάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter