Εuroleague: Και η Αθήνα υποψήφια οικοδέσποινα

Εuroleague: Και η Αθήνα υποψήφια οικοδέσποινα

Η Αθήνα φαίνεται ότι συγκαταλέγεται στις πόλεις τις οποίες σκέφτεται η Εuroleague για πιθανή διεξαγωγή των αγώνων που εκκρεμούν για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Στην ίδια «λίστα» βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες η Μόσχα και το Κάουνας, αφού οι συγκεκριμένες χώρες παρουσιάζουν ικανοποιητική εικόνα σχετικά με τους δείκτες της πανδημίας.

«Μελετάμε διάφορα σενάρια, αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε κάποια πόλη», δήλωσε προχθές ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης Τζόρντι Μπερτομέου, επισημαίνοντας ότι οι υποψήφιες έδρες θα πρέπει να έχουν μείνει σχετικά ανεπηρέαστες από τον κορονοϊό και να έχουν μεγάλα, διαθέσιμα γήπεδα.

Η Εuroleague εξετάζει το ενδεχόμενο να συγκεντρώσει 8 ή περισσότερες ομάδες σε μία πόλη για μερικές εβδομάδες ώστε να διεξάγει εκεί τα πλέι-οφ (ή και τις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου) κεκλεισμένων των θυρών και σε συνθήκες καραντίνας, ώστε να μετριαστεί η οικονομική ζημιά.

Μετά την 28η αγωνιστική του προγράμματος, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και ο Ολυμπιακός στην 11η.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter