Euroleague: Κακή βραδιά για τον Παναθηναϊκό και ήττα από τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ

Euroleague: Κακή βραδιά για τον Παναθηναϊκό και ήττα από τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ

Mε ήττα-πισωγύρισμα συνοδεύτηκε για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή του στο ΟΑΚΑ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ηττήθηκαν από τη Ζαλγκίρις με 69-81 και έπεσαν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague, με ρεκόρ 4-8. Οι Λιθουανοί, που επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από έξι συνεχόμενες ήττες, βρίσκονται πλέον στο 6-7.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στην άμυνα στο α’ ημίχρονο όταν δέχθηκαν 18 πόντους από το Γκριγκόνις και 9/13 τρίποντα συνολικά. Το μοναδικό τους ξέσπασμα μετέτρεψε το 33-43 της ανάπαυλας σε 50-50, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού η Ζαλγκίρις απάντησε με σερί 0-13.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που διακρίθηκε, με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3 τάπες. Ο Ντίνος Μήτογλου βοήθησε με 9 πόντους, ενώ οι Σέλβιν Μακ, Ιωάννης Παπαπέτρου και Νεμάνια Νέντοβιτς πέτυχαν από 10. Έπαιξαν και οι Μποχωρίδης 2, Φόστερ 2, Ουάιτ 9, Μπεντίλ, Σαντ-Ρόος 7, Κασελάκης. Από τη Ζαλγκίρις ξεχώρισαν οι Γκριγκόνις 24, Χέις 14, Γιακουμπάιτις 10, Ρούμπιτ 8, Λοβέρν 8.

Aκολουθεί εβδομάδα με διπλή αγωνιστική στην Euroleague. O Παναθηναϊκός έχει άλλους δύο αγώνες στο ΟΑΚΑ, με τη Ρεάλ την Τρίτη και με την Άλμπα την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός (7-5), που προέρχεται από σπουδαίες νίκες στη Βαρκελώνη και στο Βελιγράδι, φιλοξενεί διαδοχικά στο ΣΕΦ τις ισπανικές Βαλένθια την Τετάρτη και Ρεάλ την Παρασκευή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter