Euroleague: Κάζο του Ολυμπιακού από τη Βιλερμπάν

Euroleague: Κάζο του Ολυμπιακού από τη Βιλερμπάν

Σοκαριστική εντός έδρας ήττα από τη Βιλερμπάν γνώρισε ο Ολυμπιακός, μόλις δύο μέρες μετά το «διπλό» που πέτυχε στο Τελ Αβίβ. Οι Γάλλοι, που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, κέρδισαν στο Φάληρο με 63-69. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 33-34.

Στην γ’ περίοδο οι Γάλλοι (που την Τρίτη γνώρισαν συντριβή από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ) πάτησαν το γκάζι και προηγήθηκαν με 42-51. Παρά τις προσπάθειες των «ερυθρολεύκων», η διαφορά έφτασε τους 10 πόντους στο 37ο λεπτό (55-65) και δεν μειώθηκε ποτέ σε απόσταση βολής.

Ο κατάκοπος Κώστας Σλούκας μοίρασε 7 ασίστ, αλλά πέτυχε το μοναδικό του καλάθι λίγο πριν το φινάλε και τελείωσε το ματς με 2 πόντους. Ο Χάρισον, που επέστρεψε μετά από απουσία μίας αγωνιστικής, ήταν πρώτος σκόρερ με 13 πόντους.Έπαιξαν και οι Σπανούλης 10, Χαραλαμπόπουλος 2, Βεζένκοφ 8, Πρίντεζης 3, Ζαν-Σαρλ 6, Τζένκινς 2, Έλις 6, ΜακΚίσικ 11. Απουσίασε και πάλι ο τραυματισμένος Παπανικολάου, όπως και οι Μάρτιν, Λαρεντζάκης που επέστρεψαν λαβωμένοι από το Τελ Αβίβ.

Ο Γιαμπουσέλε της Βιλερμπάν, που έχει ρεκόρ 6-13, ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, με 19 πόντους. Οι Ουόλτον, Λάιτι πέτυχαν από 9 και οι Κόουλ, Στραζέλ από 8.

O Ολυμπιακός ξαναπαίζει με τη Βιλερμπάν σε εξ αναβολής αναμέτρηση την Τρίτη στη Γαλλία, ενώ στη συνέχεια θα δοκιμαστεί στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις. Το ρεκόρ του είναι 10-9 μετά τη σημερινή ήττα.

Ο Παναθηναϊκός, που σήμερα ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε με 100-74 στο ντεμπούτο του Όντεντ Κάτας στον πάγκο του και έμεινε στο 6-13, θα υποδεχθεί την ουραγό Χίμκι την ερχόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Στο αποψινό ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής, η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης στη Μόσχα με 88-75. Η ΤΣΣΚΑ εξακολουθεί να προηγείται στη βαθμολογία με ρεκόρ 15-5, αλλά οι Καταλανοί πλησίασαν στον πόντο (14-6).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter