Euroleague: «Κλάταρε» ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο

Euroleague: «Κλάταρε» ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο

Απογοητευτικός στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Άλμπα στο Βερολίνο με 74-65 και παρέμεινε κοντά στο «υπόγειο» της βαθμολογίας της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο ημίχρονο με 34-28 και με 43-35 λίγο αργότερα, αλλά δέχθηκε καταιγισμό τριπόντων, με πρωταγωνιστή τον Τίμαν, που πέτυχε 4/4 συνεχόμενα στο ξεκίνημα της δ’ περιόδου και 16 πόντους συνολικά.

Ο Άαρον Ουάιτ ήταν ο κορυφαίος των ηττημένων με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ. Κανένας άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έφτασε σε διψήφιο σκοράρισμα: Μήτογλου 9, Σαντ-Ρόος 7(1), Μπεντίλ 6, Δίπλαρος 3(1), Καλαϊτζάκης 2, Μακ 7(2), Παπαγιάννης 8, Όγκαστ 2, Παπαπέτρου 7(1), Μποχωρίδης.

Ο Έρικσον πέτυχε 12 πόντους, ο Λο 11 και ο Φοντέκιο 8 για την ομάδα του πολύπειρου Αΐτο Ρενέσες.

Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας έπεσαν στο 9-15, ενώ η νικήτρια της βραδιάς Άλμπα έχει ρεκόρ 9-17.

Oι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χωρίς τον εδώ και έναν μήνα τραυματισμένο Νεμάνια Νέντοβιτς. Έλειψε και ο Κασελάκης, ενώ αρκετοί παίκτες ήταν απροπόνητοι λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων Covid-19 τις προηγούμενες δύο εβδομάδες.

Ο νεοαποκτηθείς Κροάτης Μάριο Χεζόνια, που δεν ταξίδεψε με την αποστολή στη Γερμανία, αναμένεται να πραγματοποιήσει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του την ερχόμενη Πέμπτη, απέναντι στην παλιά του ομάδα, Μπαρτσελόνα, στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός παίζει την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της Basket League.

O Oλυμπιακός, που χθες έχασε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Φάληρο με 75-74, μετράει έξι συνεχόμενες ήττες και βρίσκεται στο 11-15.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter