Euroleague: «Κόκκινη» πανδαισία στην Πόλη

Euroleague: «Κόκκινη» πανδαισία στην Πόλη

Απτόητος από τις ελλείψεις του, ο Ολυμπιακός έκανε «παρέλαση» στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στην ισχυρότατη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη: 72-93. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 30-51.

Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός έμεινε μόνος στην κορυφή, με ρεκόρ 15-7, έναντι 14-7 της Ρεάλ που υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό. Η Φενέρ έπεσε στην πέμπτη θέση με 13 νίκες και 9 ήττες.

Το εκπληκτικό πρώτο 15λεπτο των «ερυθρολεύκων» ήταν πραγματική πανδαισία: 16-46, με 9/12 τρίποντα και πρωταγωνιστές τους Κάνααν, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου. Μάλιστα οι διαιτητές απέβαλαν τον εκνευρισμένο Ουίλμπεκιν με δύο τεχνικές ποινές λίγο πριν την ανάπαυλα.

O Γκούντουριτς έδωσε ανάσες στη Φενέρ, αλλά η διαφορά δεν έπεσε κάτω από τους 18 πόντους, αφού ο Αϊζέια Κάνααν «βομβάρδιζε» από την περιφέρεια: 46-75 στα τέλη της γ’ περιόδου με 6/9 τρίποντα του Αμερικανού. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 66-79 με καλάθια του Μαχμούτογλου (35’), αλλά τρία τρίποντα των Ουόκαπ, ΜακΚίσικ, Παπανικολάου τους έκοψαν τη φόρα.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τον τραυματία Κώστα Σλούκα, του οποίου η συμμετοχή στον αγώνα της Παρασκευής με την δις πρωταθλήτρια Εφές θεωρείται αμφίβολη. Εκτός αγώνα έμεινε και ο Άλεκ Πίτερς, που τραυματίστηκε ελαφρά στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρησιμοποίησε τους Ουόκαπ 12, Κάνααν 20, Λούντζη 1, Λαρεντζάκη 11, ΜακΚίσικ 12, Παπανικολάου 21, Βεζένκοφ 12, Μπολομπόι 4, Μπλακ, Φαλ. Ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με 17 στα 29 τρίποντα.

Ο Νικ Καλάθης έμεινε άποντος σε 20 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο πέτυχε 10 πόντους και 6 ριμπάουντ. Από την Φενέρμπαχτσε ξεχώρισαν οι Γκούντουριτς (24), Μαχμούτογλου (14), Μπούκερ (10).

Ο Παναθηναϊκός, που νωρίτερα σήμερα απέκτησε τους Δημήτρη Αγραβάνη και Ματ Τόμας, αντιμετωπίζει τη Ρεάλ το βράδυ της Τετάρτης στη Μαδρίτη (21.45). Οι «πράσινοι» μετρούν 8 νίκες και 13 ήττες. Η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague ολοκληρώνεται για τις ομάδες μας την Παρασκευή, με τους αγώνες Ολυμπιακού-Εφές και Βασκόνια-Παναθηναϊκού. Τα εισιτήρια για το ματς του Φαλήρου έχουν ήδη εξαντληθεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter