Euroleague: Λύγισε ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο

Euroleague: Λύγισε ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο

Πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά δεν άντεξε ο Ολυμπιακός, απέναντι στη φορμαρισμένη και γηπεδούχο Αρμάνι Μιλάνο: 90-79, με σερί 9-0 των Ιταλών στο τέλος. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 44-34.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν πολύ άσχημα και βρέθηκαν να χάνουν με 18 πόντους λίγο πριν την ανάπαυλα (44-26). Ανέτρεψαν όμως τη διαφορά μέσα σε ένα δεκάλεπτο και ισοφάρισαν σε 62-62 στα τέλη της γ’ περιόδου. Ωστόσο οι Ιταλοί πάτησαν το γκάζι και έφεραν ξανά τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό, 77-67.

Ο Ολυμπιακός έφτασε ξανά σε απόσταση βολής με τρίποντα των κορυφαίων Σλούκα, Βεζένκοφ (81-79 στο 38’), αλλά δεν προσπέρασε ποτέ, αφού ένα κρίσιμο τρίποντο του Ντιλέινι αμέσως μετά κράτησε την Αρμάνι όρθια.

Η Αρμάνι μετράει πλέον 5 συνεχόμενες νίκες και εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα με ρεκόρ 14-7. Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 11-11 και παραμένει έξω από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Σλούκας πέτυχε 17 με 4/10 τρίποντα. Έπαιξαν και οι Χάρισον 8, Σπανούλης, Μάρτιν 7, Πρίντεζης 7, Τζένκινς 8, Ζαν-Σαρλ 7, Έλις 2, ΜακΚίσικ 5, ενώ απουσίασε ξανά ο Παπανικολάου.

Ο άλλοτε «ερυθρόλευκος» Κέβιν Πάντερ ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Αρμάνι με 27 πόντους (ατομικό ρεκόρ), ενώ ο Ντιλέινι πέτυχε 16, ο Ροντρίγκεθ 14 και ο Ντατόμε 12.

Τον Ολυμπιακό περιμένει άλλο ένα ντέρμπι, μεθαύριο στο Φάληρο με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα, η οποία συμβαδίζει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της κατάταξης της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός (7-13) δοκιμάζεται το βράδυ της Τετάρτης στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ χωρίς τους Παπαπέτρου-Παπαγιάννη, ενώ την Παρασκευή θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τη Βαλένθια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter