Euroleague: Λύγισε ο Ολυμπιακός στο Μονακό

Euroleague: Λύγισε ο Ολυμπιακός στο Μονακό

Δεν μπόρεσε να φύγει νικητής ο Ολυμπιακός από το Πριγκηπάτο, αφού η Μονακό κέρδισε το θρίλερ στις λεπτομέρειες: 64-60. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 31-34.

Οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο 15λεπτο, όταν προηγήθηκαν με 10-24 και 22-34. Το ξύπνημα του Μάικ Τζέιμς ξανάβαλε τη Μονακό στο παιχνίδι και η άμυνα των Γάλλων μετά την ανάπαυλα τους έφερε σε πλεονεκτική θέση, σε συνδυασμό με την κακή βραδιά του Βεζένκοφ: 37-34, 48-42, 59-53.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τρίποντα των Πίτερς, ΜακΚίσικ στο 38’, αλλά οι Πίτερς, Σλούκας αστόχησαν στα κρίσιμα σουτ και ο Τζέιμς έδωσε τη νίκη στη Μονακό με δύο καλάθια στο τελευταίο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε πλήρης, αφού επέστρεψε ο Σακίλ ΜακΚίσικ (6 π.). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρησιμοποίησε και τους Ουόκαπ, Κάνααν 3, Σλούκα 10, Λαρεντζάκη 2, Παπανικολάου 7, Πίτερς 12, Βεζένκοφ 4, Φαλ 9, Μπλακ 7. Η ελληνική ομάδα είχε τη συμπαράσταση περίπου 120 φιλάθλων στο Μόντε Κάρλο.

Από τη Μονακό, που πέρυσι αποκλείστηκε από τους «ερυθρόλευκους» στα πλέι-οφ της Euroleague με σκορ 2-3, ο Μάικ Τζέιμς πέτυχε 19 πόντους και ο Άλφα Ντιαλό 16. Ο άγνωστος Μακουντού πρόσθεσε 9 στο β’ ημίχρονο.

Οι δύο αποψινοί αντίπαλοι ισοβαθμούσαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με ρεκόρ 11-6. Η Ρεάλ νίκησε εύκολα τον  Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και ισοβαθμεί με τη Μονακό στο 12-6, ενώ η Μπαρτσελόνα (11-6) δοκιμάζεται αύριο απέναντι στη Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Ο Παναθηναϊκός, που προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ευρωπαϊκές ήττες και βρίσκεται στο 11-6, υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (10-7) του Δημήτρη Ιτούδη το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ. Την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στη Μπολόνια απέναντι στη Βίρτους του Μίλος Τεόντοσιτς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter