Euroleague: Λύγισε ο Παναθηναϊκός στο Τελ Αβίβ (89-81), παρά τα… όργια του Νέντοβιτς

Euroleague: Λύγισε ο Παναθηναϊκός στο Τελ Αβίβ (89-81), παρά τα… όργια του Νέντοβιτς

Ηττημένος επιστρέφει από το Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός παρά την ηρωική προσπάθεια του Νεμάνια Νέντοβιτς, αφού η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου τον νίκησε με 89-81. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 41-30.

Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας μετρούν 5 νίκες και 10 ήττες και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Μακάμπι έχει ρεκόρ 7-9.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ άσχημα και βρέθηκε να χάνει με διάφορες ακόμα και 14 πόντων, πριν φτάσουν οι ομάδες στην ανάπαυλα. Η ρέντα του Νέντοβιτς στην επίθεση τον βοήθησε να πάει στα αποδυτήρια με μειονέκτημα 11 πόντων.

Η αντεπίθεση της ομάδας του Γιώργου Βόβορα μείωσε τη διαφορά στο 50-46 και 65-61, μέχρι που η οργιαστική απόδοση του ασυγκράτητου Νέντοβιτς έφερε τις ομάδες σε διάφορα ενός σουτ: 75-73.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε τρόπο να σταματήσει τον Ουίλμπεκιν, ο οποίος τελείωσε το ματς με 12 συνεχόμενους προσωπικούς πόντους.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πέτυχε ρεκόρ καριέρας με 39 πόντους και 7/13 τρίποντα, αλλά ήταν πολύ μόνος στην επίθεση, όπου δεν υπήρξε άλλος παίκτης με διψήφιο αριθμό πόντων. Έπαιξαν και οι Παπαγιάννης 6, Παπαπέτρου 4, Κασελάκης, Βουγιούκας 2, Φόστερ 7(1), Ουάιτ 3(1), Μήτογλου 6, Μπεντίλ 9(2), Σαντ-Ρόος.

Ο Ουίλμπεκιν πέτυχε 22 πόντους για τη Μακάμπι, ενώ οι Μπράιαντ, Χάντερ πρόσθεσαν από 13 και ο Μπέντερ 9. Ο Έλληνας Τάιλερ Ντόρσεϊ πέτυχε 5 πόντους.

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι ο Σέλβιν Μακ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν. Η αρχική συμφωνία αφορούσε δίμηνη συνεργασία.

Ο Ολυμπιακός (7-7) δοκιμάζεται το βράδυ της Τετάρτης στις 19.45 στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας Φενέρμπαχτσε (5-10).

Η επόμενη αγωνιστική της Euroleague θα διεξαχθεί στις 29-30 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει τους αγώνες Χίμκι-Ολυμπιακού και Ερ.Αστέρα-Παναθηναϊκού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter