Εuroleague: Μπουνιές και διακοπή στη Μαδρίτη – Σοκαριστικές εικόνες από τις συμπλοκές εντός παρκέ (Video)

Εuroleague: Μπουνιές και διακοπή στη Μαδρίτη – Σοκαριστικές εικόνες από τις συμπλοκές εντός παρκέ (Video)
Πηγή: Twitter

Άγρια γρονθοπατινάδα που προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα (!) από τους διαιτητές έγινε 1:40 πριν το τέλος της δεύτερης αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ και στην Παρτίζαν.

Οι Σέρβοι προηγούνταν με 80-95 και ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν το 2-0 που θα τους καθιστούσε φαβορί για μία θέση στο φάιναλ-φορ, αφού τα επόμενα δύο παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο Βελιγράδι. Tελικά παίρνει τον αγώνα στα χαρτιά, αφού οι διαιτητές απέβαλαν όλους τους παίκτες της Ρεάλ πλην ενός (Ρούντι Φερνάντεθ) και τους περισσότερους της Παρτίζαν για συμμετοχή στα επεισόδια. Ο κανονισμός επιτρέπει να συνεχιστεί ένα παιχνίδι ακόμα και με 2 εναντίον 2 παίκτες.

Η σύρραξη ξεκίνησε από βάναυσο φάουλ του Γιουλ στον Πάντερ, και γενικεύτηκε, με σύννεφο από γροθιές και κεφαλοκλειδώματα. Οι διαιτητές εξέτασαν το βίντεο για 15-20 λεπτά και αποφάσισαν να φύγουν για τα αποδυτήρια. Τουλάχιστον δύο παίκτες της Ρεάλ (Γιαμπουσέλ, Μούσα) απειλούνται με βαριά τιμωρία. Το τελικό σκορ του αγώνα 80-95 υπέρ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία έχασε τον Ντάντε Έξουμ με τραυματισμό στον αστράγαλο πάνω στα επεισόδια.

 

Aπό την Παρτίζαν, που προηγήθηκε με διψήφιες διαφορές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα (32-47, 52-64, 67-84), κορυφαίοι ήταν οι Έξουμ 19, Νάναλι 16, ΛεΝτέι 15, Πάντερ 14. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πέτυχε 6 πόντους. Η Ρεάλ (Ρούντι 16, Χεζόνια 16) έπαιξε χωρίς τον τραυματία Ταβάρες.

Η Μονακό ισοφάρισε τη Μακάμπι του Όντεντ Κάτας σε 1-1, με το εύκολο αποψινό 86-74 στο Μόντε Κάρλο. Ωστόσο, η σειρά μεταφέρεται στο Τελ Αβίβ για τις επόμενες δύο αναμετρήσεις.

Ο Τζόρνταν Λόιντ ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα με 33 πόντους, ενώ ο Τζέιμς πρόσθεσε 11. Οι Μπάλντγουιν (17), Μπράουν (16) ξεχώρισαν από τη Μακάμπι, που είχε τη συμπαράσταση εκατοντάδων Ισραηλινών στο Πριγκηπάτο.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί ξανά τη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ (21.30), με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του μετά το χθεσινό 79-68. Όλα τα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα έχουν πουληθεί, ενώ η σειρά θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη.

Στο 1-0 βρίσκεται και η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απέναντι στη Ζαλγκίρις. Το φάιναλ-φορ θα διεξαχθεί στο Κάουνας της Λιθουανίας στις 19-21 Μαΐου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter