Euroleague: Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Μόναχο

Euroleague: Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Μόναχο

Απογοητευτικός και στο Μόναχο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε νέα ευρωπαϊκή ήττα, αυτή τη φορά από τη Μπάγερν: 84-68. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 43-28 υπέρ των Γερμανών.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι ξέφυγε με 30-17 στις αρχές της β περιόδου και κράτησε το προβάδισμα σε διψήφια επίπεδα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία (64-44 από 55-43 στο 28ο λεπτό). Ο Ντουέιν Μπέικον άργησε και αυτή τη φορά να ζεσταθεί, αφού ξεκίνησε με 1/8 σουτ, και πέτυχε τους περισσότερους πόντους του όταν η απόσταση ήταν ήδη μεγάλη.

Τα πράσινα φόρεσαν στην Audi Dome Arena οι Ουόλτερς 10, Λη 5, Γ. Καλαϊτζάκης, Πονίτκα 4, Γκριγκόνις 3, Μπέικον 18, Ουίλιαμς 14, Μαντζούκας, Παπαγιάννης 6, Γκουντάιτις 8. Απουσίασε ο τραυματίας Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Ο Παναθηναϊκός είχε τη συμπεράσταση δεκάδων Ελλήνων φιλάθλων.

Σημειώνεται ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης στη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το μεσημέρι της Τρίτης. Πιθανολογείται ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ ο τεχνικός διευθυντής Αργύρης Πεδουλάκης “υποβιβάστηκε” σε ρόλο προϊστάμενου των Ακαδημιών.
Από τη Μπάγερν ξεχώρισαν οι Ρούμπιτ 23, Μπόνγκα 11, Χάντερ10.
Ο Παναθηναϊκός έπεσε στο 6-11 μετά την πέμπτη συνεχόμενη ήττα του, είναι πλέον ισόβαθμος με τη Μπάγερν και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στο 10-6 μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ, φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Αρμάνι Μιλάνο (6-10) του Έτορε Μεσίνα και του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, το βράδυ της Παρασκευής στο Φάληρο (21.00).
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter