Euroleague: Νέο στραπάτσο για τον Παναθηναϊκό

Euroleague: Νέο στραπάτσο για τον Παναθηναϊκό
Την 5η ήττα του σε επτά αγώνες της Euroleague γνώρισε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» πάλεψαν στη Βαλένθια, αλλά έφυγαν από την «Φοντέτα» με άδεια χέρια και με βαρύ σκορ στην πλάτη: 95-83. Το βράδυ της Πέμπτης, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται ξανά επί ισπανικού εδάφους, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Βασκόνια στη Βιτόρια. Η πολύ καλή Βαλένθια έφτασε στο 5-2.

Το αποψινό ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά τα 10 φτηνά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στο α’ ημίχρονο έδωσαν προβάδισμα στους Ισπανούς, παρά την εξαιρετική απόδοση του Ντίνου Μήτογλου (45-41). Ο Παναθηναϊκός προσπέρασε με λίγα λεπτά καλής άμυνας, 50-52, αλλά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο ξεκίνημα της δ’ περιόδου μετά το 71-69 (τρίποντο Μπεντίλ) και δεν κινδύνευσαν σοβαρά ως το τέλος.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επέστρεψε από τον τραυματισμό του αλλά ήταν απροπόνητος και εκτός ρυθμού (5 πόντοι, 2/9 σουτ). Στο δεύτερο παιχνίδι του, ο Σέλβιν Μακ πέτυχε 15 πόντους με 3 τρίποντα και ήταν αρκετά καλός.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός υστέρησε απελπιστικά στην άμυνα. Επαιξαν και οι Παπαγιάννης 8, Μποχωρίδης 3(1), Όγκαστ, Παπαπέτρου 11(1), Κασελάκης, Ουάιτ 9, Μήτογλου 11(1), Μπεντίλ 4, Σαντ-Ρόος 11(1), Φόστερ 6.

Ο βετεράνος Σαν Εμετέριο ήταν ο μπροστάρης της ελλιπούς Βαλένθια στο ξεκίνημα του αγώνα, με 11 πόντους. Ο Ντούμπλιεβιτς πέτυχε 9 και έγινε πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία της Βαλένθια, ενώ ο Σλοβένος Πρέπελιτς γέμισε το καλάθι του Παναθηναϊκού με 18 πόντους ο Χέρμανσον με 13 και ο Ουίλιαμς με 14.

H εκπληκτική Μπάγερν, του Αντρέα Τρινκιέρι, νίκησε και την Εφές στην Κωνσταντινούπολη με 74-71 και έφτασε στο 7-2. Η Μπαρτσελόνα προηγείται στη βαθμολογία με 7-1, αλλά έχει «ρεπό» αυτή την αγωνιστική, αφού ο προγραμματισμένος για αύριο αγώνας με τον Ολυμπιακό (5-3) αναβλήθηκε λόγω της πληθώρας κρουσμάτων Covid-19 στην ελληνική ομάδα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κέρδισε στο Κάουνας με 87-78 (Τζέιμς 27) και έχει ρεκόρ 6-3, έναντι 5-4 των Λιθουανών. Η Βασκόνια συνέτριψε τη Φενέρμπαχτσε με 86-68 στη Βιτόρια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter