Euroleague: Νίκησε, αλλά έχασε τον Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός

Euroleague: Νίκησε, αλλά έχασε τον Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός

Ένα χορταστικό ορεκτικό εν όψει ποδοσφαίρου ήταν για το κοινό του Ολυμπιακού το ματς με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Εuroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 77-68 (ημίχρονο 43-33) και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 11-14, συντηρώντας τις ελπίδες για πρόκριση στα πλέι-οφ.

«Είχαμε καρδιά και μυαλό», δήλωσε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. «Νιώθω καλά και οφείλω να συγχαρώ τους παίκτες μου», συμπλήρωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Η διαφορά έφτασε και τους 16 πόντους (77-61), μολονότι ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τους Σπανούλη, Πολ, Ρούμπιτ, Ρότσεστι.

Σαν να μη του έφταναν τα υπόλοιπα προβλήματά του, ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός έχασε και τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αποχώρησε στο 16ο λεπτό. Απόψε δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνα 10 παίκτες, εκ των οποίων ο Ρότσεστι ήταν τραυματίας και ανήμπορος να αγωνιστεί.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Μπάλντγουιν 11, Νικολαϊδης 6, Κόνιαρης 4, Μιλουτίνοφ 9, Βεζένκοφ 15, Πρίντεζης 11, Ποκουσέφσκι, Παπανικολάου 8, Έλις 13. Ο Καουντί πέτυχε 14 πόντους και ο Τέιλορ 12 για τη γαλλική ομάδα.

Εκτός του 17χρονου Αλέξανδρου Νικολαϊδη, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση και κέρδισε τον έπαινο του προπονητή του, αγωνίστηκε απόψε για λίγο και ο έτερος τινέιτζερ Ποκουσέφσκι (18 ετών).

Υπενθυμίζεται ότι δεν έχουν ακόμη δικαίωμα συμμετοχής λόγω απαγόρευσης μεταγραφών οι νεοαποκτηθέντες Αμερικανοί Σακιέλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται αύριο απέναντι στη Μπαρτσελόνα, μπροστά στο κοινό του στο ΟΑΚΑ (21.30, απών ο τραυματίας Ουάιλι), ενώ τη Δευτέρα ταξιδεύει με τη σειρά του στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός παίζει την επόμενη Πέμπτη στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter