Euroleague: Νικητής ο Ολυμπιακός στο θρίλερ με τη Μπάγερν

Euroleague:  Νικητής ο Ολυμπιακός στο θρίλερ με τη Μπάγερν

Δραματική και βαθμολογικά σημαντική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός επί της Μπάγερν στο Φάληρο: 84-82. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πλέον στο 9-8 και ελπίζουν να πλασαριστούν στην προνομιούχο οχτάδα.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 44-46, αν και οι Γερμανοί προηγήθηκαν με διαφορά 9 πόντων λίγο πριν την ανάπαυλα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αντεπίθεσή του στην τρίτη περίοδο με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα και προηγήθηκε με 64-61.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 77-68, αλλά ισοφαρίστηκαν γρήγορα και κινδύνεψαν να χάσουν το παιχνίδι, αφού η Μπάγερν είχε δική της μία επίθεση 4 δευτερολέπτων στο φινάλε μετά το άστοχο σουτ του Χάρισον.

Ωστόσο ότι ο Τσίπσερ αστόχησε υπό την πίεση του Σάσα Βεζένκοφ λίγο πριν την εκπνοή.

O Oλυμπιακός έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Παπανικολάου, Βεζένκοφ. Η σύνθεσή του: Σπανούλης 10(2), Χάρισον 11(2), Λαρεντζάκης, Σλούκας 24(3), Μάρτιν 8, Βεζένκοφ 13(2), Πρίντεζης 7(1), Ζαν-Σαρλ, Τζένκινς, Ελις 11.

Ο Σίλι πέτυχε 26 πόντους με 7/8 τρίποντα για την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, ενώ ο Ρέινολντς πρόσθεσε 20 και ο άλλοτε «κόκκινος» Μπάλντγουιν 12. Η Μπάγερν έχει ρεκόρ 11-7.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός (5-12) ηττήθηκε χθες από την Ζενίτ (11-5) στο ΟΑΚΑ με 77-89. Οι “πράσινοι” περιμένουν τη συγκατάθεση της Χάποελ Ιερουσαλήμ για να επιβεβαιώσουν την συνεργασία με τον Οντεντ Κάτας, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter