Euroleague: Ντεμπούτο Κάτας με συντριβή στον Παναθηναϊκό

Euroleague: Ντεμπούτο Κάτας με συντριβή στον Παναθηναϊκό

Mε συντριβή ξεκίνησε η εποχή Κάτας στον Παναθηναϊκό, αφού το ραντεβού με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη εξελίχθηκε σε τραυματική εμπειρία: 100-74, η 13η ήττα σε 19 αγώνες.

Στον αγώνα έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Όντεντ Κάτας, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα μόλις χθες και πέταξε με την αποστολή για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Παναθηναϊκός έχασε την επαφή μετά το πρώτο πεντάλεπτο, όταν δέχθηκε σερί 18-0 από τους Τούρκους. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 48-34 και η διαφορά δεν ξανάπεσε ποτέ σε μονοψήφιο νούμερο, παρά τους πειραματισμούς του Κάτας.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που διακρίθηκε, με 10 πόντους, ενώ ο Άαρον Ουάιτ πέτυχε 13, ο Ντίνος Μήτογλου 12 και ο Χάουαρντ Σαντ-Ρόος 10 με 2 τρίποντα. Ο άστοχος Νέντοβιτς είχε μόλις 6 πόντους με 1/9 σουτ.

Ο Κάτας χρησιμοποίησε και όλους τους υπόλοιπους παίκτες που ταξίδεψαν μαζί του στην Πόλη: Καλαϊτζάκης, Φόστερ 7(2), Μακ 6, Μποχωρίδης 2, Όγκαστ 3, Κασελάκης, Μπεντίλ 5. Απουσίασε ο τραυματίας Παπαπέτρου, ενώ η συμμετοχή του Σαντ-Ρόος, που ένιωθε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή.

Πλέον οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 6-13 και παραμένουν στην τελευταία τετράδα της κατάταξης, ενώ η Φενέρμπαχτσε, που έφτασε τις 5 συνεχόμενες νίκες, ανέβηκε στο 10-10. Ο Γκούντουριτς πέτυχε 18 πόντους, οι Μπράουν, Ουλάνοβας από 15 και οι Ντε Κολό, Βέσελι από 12 για την ομάδα του Ιγκόρ Κοκοσκόφ.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την ουραγό Χίμκι, που σήμερα απέλυσε τον προπονητή της, Ρίμας Κουρτινάιτις.

O Ολυμπιακός, που βρίσκεται στο 10-8, υποδέχεται τη Βιλερμπάν το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ και ξαναπαίζει μαζί της σε εξ αναβολής αναμέτρηση την Τρίτη στη Γαλλία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter