Euroleague: Οδυνηρή ήττα του Ολυμπιακού στο Κάουνας

Euroleague: Οδυνηρή ήττα του Ολυμπιακού στο Κάουνας

O Ολυμπιακός πίεσε το κουμπί της αυτοκαταστροφής σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς και ηττήθηκε από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 81-79.

Ο Αμερικανός Τόμας Ουόκαπ πέτυχε το νικητήριο καλάθι 0.8 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, αφού έκλεψε τη μπάλα από τον Κώστα Σλούκα στη σέντρα. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 45-44.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 72-79 με απανωτά τρίποντα των Σπανούλη (2), Πρίντεζη, αλλά δέχθηκαν σερί 9-0 στο τελευταίο τρίλεπτο και έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους.

Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με ρεκόρ 11-9 πριν τον αγώνα και ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία να εδραιωθεί στην προνομιούχο οχτάδα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού με 16 πόντους, όσους πέτυχε και ο Σλούκας. Διακρίθηκαν και οι Βεζένκοφ (11), Σπανούλης (9). Έπαιξαν επίσης οι Χάρισον 8, Μάρτιν 4, Ζαν-Σαρλ 5, Τζέκινς 3, Έλις 2, ΜακΚίσικ 5.

Ο Γάλλος Λοβέρν ήαναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα με 21 πόντους, ενώ ο Μιλάκνις πέτυχε 11 και ο Ρούμπιτ 10 και ο Χέις 7.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε και πάλι χωρίς τους τραυματίες Παπανικολάου, Λαρεντζάκη.

Στη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει δύο ομάδες της πρώτης τετράδας: Τρίτη με την Αρμάνι στο Μιλάνο και Πέμπτη με τη Μπαρτσελόνα στο Φάληρο.

O Παναθηναϊκός, που χθες νίκησε την ουραγό Χίμκι και βρίσκεται στο 7-13, παίζει με τη Ρεάλ την Τετάρτη στην Ισπανία και με τη Βαλένθια την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter