Euroleague: Οι επτά ομάδες που θα έχουν κόσμο στις εξέδρες – Εκτός λίστας οι δύο ελληνικές

Euroleague: Οι επτά ομάδες που θα έχουν κόσμο στις εξέδρες – Εκτός λίστας οι δύο ελληνικές

Η Euroleague εξέδωσε ενημέρωση σχετικά με τις ομάδες στις οποίες θα δίνεται η δυνατότητα για παρουσία κοινού στις αναμετρήσεις τους, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να βρίσκονται εκτός λίστας.

Η λίστα της Euroleague, της οποίας η αυλαία «ανοίγει» την τρέχουσα εβδομάδα, καταρτήθηκε με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα που ισχύουν στις έντεκα χώρες που έχουν εκπροσώπους στη διοργάνωση.

Μέχρι νεοτέρας και ανάλογα με την εξέλιξη του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού, οι τρεις ρωσικές ομάδες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χίμκι και Ζενίτ), η Αρμάνι Μιλάνο από την Ιταλία, η Βαλένθια από την Ισπανία, η Ζαλγκίρις από τη Λιθουανία και η Βιλερμπάν από τη Γαλλία θα έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τις εξέδρες για περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στις αναμετρήσεις τους. Ο αριθμός των φιλάθλων θα καθορίζεται από τη χωρητικότητα των γηπέδων.

Αντίθετα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αγωνίζονται κεκλεισμένων των θυρών στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους, πράγμα λογικό κρίνοντας από τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Ελλάδα και την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter