EuroLeague πόλο: Αγκαλιά με την πρόκριση στο φάιναλ φορ τα κορίτσια του Ολυμπιακού

EuroLeague πόλο: Αγκαλιά με την πρόκριση στο φάιναλ φορ τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός νίκησε στον Πειραιά την ουγγρική Ντουναϊσβάρος με 14-9 στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης για την EuroLeague στο πόλο γυναικών και πήρε πολύ σημαντικό αβαντάζ πρόκρισης στο Final Four.

Οι «ερυθρόλευκες» που παρατάχθηκαν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τους παιχνίδι με τον Αλεξάνταρ Τσίριτς για πρώτη φορά στον πάγκο (διαδέχθηκε τον Χάρη Παυλίδη), ήταν καταιγιστικές στο πρώτο οκτάλεπτο όταν και προηγήθηκαν με 5-1. Οι Ουγγαρέζες προσπάθησαν να αντιδράσουν στο 2ο οκτάλεπτο αλλά η ελληνική ομάδα διατήρησε την διαφορά στο ημίχρονο με 7-3.

Όμως στο 3ο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός χαλάρωσε κι έδωσε την ευκαιρία στη Ντουναϊσβάρος να μειώσει στο γκολ 7-6 και να κλείσει το οκτάλεπτο στο 9-7, έχοντας πετύχει 4 γκολ στο διάστημα αυτό. Όμως οι πρωταθλήτριες Ευρώπης συνήλθαν στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και ανέβασαν τη διαφορά στα έξι γκολ (14-8) και να παίρνουν τη μεγάλη νίκη με το τελικό 14-9 που τους δίνει «αέρα» ενόψει της ρεβάνς στην Ουγγαρία στο τέλος του μήνα.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-2, 2-4, 5-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 4, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Ξενάκη, Σιούτη 1, Τριχά, Ράνεϊ, Βάσω Πλευρίτου 3, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σταματοπούλου.

ΝΤΟΥΝΑΪΣΒΑΡΟΣ: Μάζκο, Ζιλάγκι 2, Σάιμπεν, Γκουρισάτι 1, Χόρβατ 1, Ματιέ, Ζάμπο 1, Γκάρντα 4, Κάρντος, Σομογκιβάρι, Παλ, Ζέλακ, Μπάις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter