Euroleague πόλο: Τα κορίτσια του Ολυμπιακού στον τελικό, συνέτριψαν 18-11 την Ουίπεστ

Euroleague πόλο: Τα κορίτσια του Ολυμπιακού στον τελικό, συνέτριψαν 18-11 την Ουίπεστ

Εντυπωσιακή η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνέτριψε με 18-11 την ουγγρική Ουίπεστ στον ημιτελικό του Final-4 της LEN EuroLeague, που διεξάγεται στον Πειραιά και αύριο (3/4, 17.00) στον τελικό απέναντι στη νικήτρια του άλλου ημιτελικού (διεξάγεται αργότερα) Σαμπαντέλ (Ισπανία) – Πάντοβα (Ιταλία), θα υπερασπιστεί τον τίτλο της που κατάκτησε πέρσι, κάνοντας το back to back…

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον ημιτελικό και προηγήθηκε 5-2 στη πρώτη περίοδο και στο ημίχρονο ξέφυγε με 9-3 απέναντι στην Ουίπεστ που όσο κι αν προσπάθησε απλά μείωσε 10-7 αλλά εκεί ο πρωταθλητής Ευρώπης με ένα 3-0 τελείωσε τον αγώνα (13-7). Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και η ελληνική ομάδα πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό με 18-11.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 5-2, 4-4, 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 1, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 3, Σιούτη 1, Μαργ. Πλευρίτου 2, Ράνεϊ 1, Β. Πλευρίτου 4, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου.

ΟΥΙΠΕΣΤ (Μάρτον Μπέντσουρ): Μαγκιάρι, Αουμπέλ, ‘Ανταλ-‘Αμπελ, Φόργκατς, Σουτς, Κέστελι-Νάγκι 9, Χάιντου, Φάραγκο, Σέγκεντι, Ριμπάνσκα 1, Μάτσαϊ 1, Περεστέγκι-Νάγκι, Γκολοπέντσα.

Μετά το ματς η αρχηγός των “ερυθρολεύκων” Μαργαρίτα Πλευρίτου τόνισε: «Και το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, πρέπει να μειώσουμε κι άλλο τα λάθη μας, γιατί σε τέτοια ματς τα λάθη στοιχίζουν. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένες. Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις συναθλήτριες μου, ήμασταν συγκεντρωμένες, παρόλο που η διαιτησία δεν ήταν λίγο υπέρ μας, αλλά εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Πραγματικά, ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας για σήμερα, ελπίζουμε και αύριο να είναι ακόμη περισσότερος κόσμος να μας υποστηρίξει, γιατί μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν μεγάλη ώθηση στο νερό».

Απο την πλευρά της η Βασιλική Πλευρίτου είπε: «Το σκορ τα λέει όλα. Ήταν μία νίκη που θέλαμε τόσο πολύ, για αυτό προσπαθήσαμε τόσο πολύ. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένες και έτοιμες για όποια ομάδα βρεθεί μπροστά μας. Παρόλο που είχαμε κάποια άστοχα κομμάτια στο παιχνίδι μας, καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά, η οποία μας εξασφάλισε τη θέση στον τελικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, περιμένουμε αύριο να έρθουν τόσοι και άλλοι τόσοι. Το… back to back δεν μας αγχώνει καθόλου, πιο πολύ μας πορώνει! Είμαστε έτοιμες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter