Euroleague: Σπουδαίος Παναθηναϊκός, συνέτριψε τη Φενέρ (82-68)

Euroleague: Σπουδαίος Παναθηναϊκός, συνέτριψε τη Φενέρ (82-68)

Πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην ισχυρή Φενέρμπαχτσε πέτυχε ο ΠαναθηναΪκός στην 5η αγωνιστική της Εuroleague: 82-68, ημίχρονο 37-30. Mάλιστα οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματισμένο Ιωάννη Παπαπέτρου. Είχαν όμως μία πλειάδα διακριθέντων και δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πέτυχε 28 πόντους με 7/12 τρίποντα, ενώ ο Κίφερ Σάικς είχε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Ζακ Όγκαστ πέτυχε 9 πόντους και ο Γιώργος Παπαγιάννης 8, ενώ έπαιξαν και οι Μποχωρίδης 5, Φόστερ 6, Ουάιτ 7, Μπεντίλ 2, Μήτογλου, Σαντ-Ρόος 6, Κασελάκης.

Ο Μπράουν με 17 πόντους και ο Ντουβερίογλου με 15 ξεχώρισαν από τη Φενέρμπαχτσε (που πλέον έχει προπονητή τον Ιγκόρ Κοκοσκόβ αντί του Ζέλικο Ομπράντοβιτς), ενώ ο Ντε Κολό έμεινε στους 4 πόντους και ο Γιαν Βέσελι στους 6.

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον 2 νίκες και 2 ήττες, αφού το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, που είχε αρχικά κατακυρωθεί στον ίδιο με σκορ 20-0, θα διεξαχθεί αργότερα.

Η μέχρι σήμερα αήττητη Ζαλγκίρις ηττήθηκε στο Κάουνας από τη Βαλένθια με 94-82 και έπεσε στο 4-1, ενώ ο Ολυμπιακός (3-1) δοκιμάζεται το βράδυ της Παρασκευής από τη Μπάγερν στη Γερμανία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter