Euroleague: Στραπάτσο του Ολυμπιακού στο Μόναχο

Euroleague: Στραπάτσο του Ολυμπιακού στο Μόναχο

Το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού εξανεμίστηκε στο Μόναχο. Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν την αστοχία τους και ηττήθηκαν από τη φορμαρισμένη Μπάγερν με 74-68, οπότε έπεσαν στο 3-2. Η γερμανική ομάδα, που έχει για προπονητή τον γνωστό μας Αντρέα Τρινκιέρι, μετράει πλέον 4 σερί νίκες και μοιράζεται την κορυφή με τη Ζαλγκίρις.

Ο άλλοτε «ερυθρόλευκος» Ουέιντ Μπόλντγουιν ήταν ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, με 18 πόντους, ενώ ο Λούτσιτς πέτυχε 16.O Oλυμπιακός προηγήθηκε μόνο μία φορά, με 49/50, ενώ είχε 0/10 τρίποντα (και 6/28 συνολικά).

Ο Κώστας Παπανικολάου πέτυχε 13 πόντους, ο κορυφαίος του Ολυμπιακού Τσαρλς Τζένκινς 12 και ο Σακίλ Μακ Κίσικ 11. Υστέρησαν ωστόσο οι Χάρισον 3, Σπανούλης 2, Σλούκας 6. Οι Βεζένκοφ, Πρίντεζης πέτυχαν από 7 πόντους, ο Έλις 5 και ο Μάρτιν 2, ενώ έπαιξε και ο Ζαν-Σαρλ.

Σε άλλο ματς, η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου νίκησε εκτός έδρας την ουραγό Χίμκι με 89-87 στην παράταση. Ο Έλληνας γκαρντ Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 26 πόντους και 8/13 τρίποντα, ενώ ο Σβεντ πέτυχε 32 για τους Ρώσους.

Tην επόμενη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο Φάληρο την Εφές την Παρασκευή, ενώ ο Παναθηναϊκός (2-2) θα ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη για να συναντηθεί με τη Ζενίτ μία μέρα νωρίτερα.

Το παραπάνω πρόγραμμα θα ισχύσει κορονοϊού επιτρέποντος, αφού έχει ήδη αναβληθεί ο αγώνας Αρμάνι-Άλμπα λόγω πολλών κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα του Βερολίνου. Aυτή θα είναι η 8η αναβολή αγώνα της Euroleague μέσα σε έναν μήνα. Η Ζενίτ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα, αλλά έχει καταφέρει να δώσει μόλις 2 παιχνίδια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter