Euroleague: Τη Δευτέρα οι αποφάσεις για το μέλλον της σεζόν

Euroleague: Τη Δευτέρα οι αποφάσεις για το μέλλον της σεζόν

Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσουν οι μέτοχοι της Euroleague για να αποφασίσουν σχετικά με το μέλλον της σεζόν που έχει διακοπεί από τον Μάρτιο.

Στην τηλεδιάσκεψη θα μετάσχουν οι 11 ομάδες που έχουν μόνιμα συμβόλαια, ενώ ο Τζόρντι Μπερτομέου θα προεδρεύσει και θα ψηφίσει μόνο σε περίπτωση ισοπαλίας. Στους 11 μεγαλομετόχους περιλαμβάνονται ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, όπως και η Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Βασκόνια, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι, Φενέρμπαχτσε, Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, Ζαλγκίρις Κάουνας.

Το σχέδιο που έχει πέσει στο τραπέζι από τη διοργανώτρια αρχή είναι να συγκεντρωθούν όλες οι ομάδες σε μια πόλη και να διεξαχθούν εκεί όλοι οι αγώνες που υπολείπονται για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, σε συνθήκες καραντίνας και κεκλεισμένων των θυρών. Εάν αποφασιστεί να προχωρήσει το πλάνο, το Βελιγράδι φέρεται ως φαβορί για την φιλοξενία, ενώ έχουν θέσει υποψηφιότητα και το Κάουνας, η Κολωνία, η Λιουμπλιάνα, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Τα προγνωστικά θεωρούνται παρακινδυνευμένα, αφού τα εμπόδια είναι πολλά, ενώ κάθε χώρα έχει διαφορετικό πρωτόκολλο για την πανδημία. Ωστόσο, η χαλάρωση των μέτρων προστασίας πανευρωπαϊκά δημιουργεί ατμόσφαιρα αισιοδοξίας.

Εάν εγκριθεί το σχέδιο του Μπερτομέου, οι αγώνες θα διεξαχθούν μέσα στον Ιούλιο. Το ίδιο ισχύει για το Eurocup, στα προημιτελικά του όποιου έχει προκριθεί ο Προμηθέας Πάτρας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter