Euroleague: Τόσα εισιτήρια δίνει σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για το Final 4

Euroleague: Τόσα εισιτήρια δίνει σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για το Final 4

Δυσεύρετα είναι τα «μαγικά χαρτάκια» για το Final 4 του Βερολίνου. Οι προκρίσεις των δύο ελληνικών ομάδων σε συνδυασμό με την παρουσία της Φενέρμπαχτσε, (που έχει ισχυρή οπαδική βάση συν την εξίσου πολυπληθή τουρκική παροικία στη γερμανική πόλη), δημιουργούν κατάσταση για… δυνατούς λύτες, όσον αφορά τα εισιτήρια που έχουν μείνει διαθέσιμα στην Uber Arena, η οποία θα φιλοξενήσει τις αναμετρήσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι ελάχιστα, σε σχέση με την τεράστια ζήτηση που υπάρχει, τα εισιτήρια που δίνει η Euroleague στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr, η διοργανώτρια ενημέρωσε τις δύο ΚΑΕ ότι θα έχουν στη διάθεσή τους 539 εισιτήρια. 

Τα αιτήματα για εισιτήρια είναι χιλιάδες και οι φίλοι των «αιωνίων», όπως αυτοί της Φενέρ αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να εξασφαλίσουν ένα μαγικό χαρτάκι στην Uber Arena, όπως το Market Place της Euroleague, το οποίο θα ανοίξει ξανά στις 14/5 όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Παράλληλα, άπαντες βρίσκονται σε επιφυλακή για τυχόν επιστροφές εισιτηρίων όπως για παράδειγμα από φιλάθλους της Μπαρτσελόνα ή της Μακάμπι που είχαν κλείσει μεν εισιτήρια, αλλά οι ομάδες τους δεν προκρίθηκαν στο Final 4.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Το πρόγραμμα του Final 4 – Πότε παίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Mπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 59-63: Στο Βερολίνο και οι «κόκκινοι»!

Παναθηναϊκός-Μακάμπι 81-72: «Πράσινο» φάιναλ-φορ μετά από 12 χρόνια!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter