Euroleague: Βαριά ήττα από τη Μπασκόνια για τον απογοητευτικό Παναθηναϊκό

Euroleague: Βαριά ήττα από τη Μπασκόνια για τον απογοητευτικό Παναθηναϊκό

Συντριβή εντός έδρας από τη Μπασκόνια γνώρισε ο Παναθηναϊκός, στο προτελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του στην Euroleague: 82-97, ημίχρονο 41-49. Ο πρωταθλητής Ελλάδας βυθίστηκε στη 16η θέση της κατάταξης με ρεκορ 10-20, ενώ οι Ισπανοί ελπίζουν σε πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης, αφού ισοβαθμούν με τη Ρεάλ στην 7η θέση, με απολογισμό 18-14.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός και δεν απείλησε καθόλου την ομάδα του άλλοτε προπονητή του, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. H εξαιρετική απόδοση του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους με 7/10 σουτ και μάζεψε 8 ριμπάουντ, δεν ήταν αρκετή για να σώσει τα προσχήματα. Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρόος πέτυχε 14 πόντους με 3/6 τρίποντα, ενώ ο Μάριο Χεζόνια ήταν αρνητικός και σκόραρε (14 π.) όταν ο αγώνας είχε κριθεί.

Έπαιξαν με τον Παναθηναϊκό και οι Μακ 3, Παπαγιάννης 7, Μποχωρίδης 8, Παπαπέτρου 3, Κασελάκης, Όγκαστ, Μπεντίλ 11, Ουάιτ. Απουσίασε και αυτή τη φορά ο ανέτοιμος Νέντοβιτς, που όμως έκανε προθέρμανση και αναμένεται να επιστρέψει στο επόμενο ματς.

Από την έξοχη Μπασκόνια, που τελείωσε το ματς με 14/20 τρίποντα, ξεχώρισαν οι Γκιεντράιτις (25), Πολονάρα (22), Ντράγκιτς (22), Χένρι (11), Πίτερς (9).

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (20-12) μεθαύριο στις 9μμ στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός, στο μεταξύ, ταξίδεψε στην Ισπανία για τους δύο αγώνες της δικής του «διαβολοβδομάδας»: Τετάρτη με τη Βαλένθια (17-14), Παρασκευή με τη Ρεάλ (18-13). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεκόρ 14-17 και είναι μαθηματικά αποκλεισμένοι από τα πλέι-οφ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter