Euroleague: Χαμόγελα μετά από καιρό στο Φάληρο για τον Ολυμπιακό

Euroleague: Χαμόγελα μετά από καιρό στο Φάληρο για τον Ολυμπιακό

Eπέστρεψε στις επιτυχίες μετά από ένα σερί 7 διαδοχικών ηττών ο Ολυμπιακός στην Euroleague: 94-79 τον …ομόχρωμο Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου στο Φάληρο. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 53-48.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο μέρος, με πρωταγωνιστές τους Σάσα Βεζένκοφ (17 π.) και Σακίλ ΜακΚίσικ (20 π.). Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο ενορχηστρωτής, με 4 πόντους, 7 ασίστ και 0 λάθη, ενώ ο Κώστας Σλούκας πέτυχε 14 πόντους και μοίρασε 7 τελικές πάσες.

Ο Γιώργος Πρίντεζης επέστρεψε με 6 πόντους, ο Κώστας Κουφός πέτυχε 8 στη δεύτερη εμφάνισή του, ενώ έπαιξαν και οι Χάρισον (2), Λαρεντζάκης (7), Ζαν-Σαρλ 8, Τζένκινς 4, Έλις 4. Απουσίασαν και αυτή τη φορά οι τραυματίες Παπανικολάου, Μάρτιν.

Από τους πρωταθλητές Σερβίας ξεχώρισαν οι Σιμόνοβιτς (19), Ντόμπριτς (11), Λόιντ (10), Λάζιτς (8), Κούζμιτς (7).

Προχθές ο Ολυμπιακός γνώρισε συντριβή από τη Βασκόνια στην Ισπανία με 91-66. Πλέον το ρεκόρ των «ερυθρολεύκων» είναι 12-16, αλλά οι ομάδες της πρώτης οχτάδας έχουν από 16 νίκες και πάνω. Ο Ερυθρός Αστέρας έμεινε στην προτελευταία θέση με απολογισμό 7-21.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη δύο ήττες μέσα στη «διαβολοβδομάδα», παρά την προσθήκη του πολυδιαφημισμένου Μάριο Χεζόνια: 77-85 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και 66-71 από τη Μπάγερν στο Μόναχο. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη 16η θέση με ρεκόρ 9-17.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter