Euroleague: Ζορίστηκε αλλά νίκησε την Άλμπα ο Ολυμπιακός

Euroleague: Ζορίστηκε αλλά νίκησε την Άλμπα ο Ολυμπιακός

Με αγχωτική νίκη απέναντι στην ουραγό Άλμπα Βερολίνου συνέχισε ο Ολυμπιακός στην πορεία του στην Εuroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 75-71 (ημίχρονο 24-35) στο παιχνίδι που έγινε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 5-3 και μόνο η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα μετράει περισσότερες νίκες από τον ίδιο στην βαθμολογία.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν πολύ άσχημα και πέρασαν δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο όταν η γερμανική ομάδα έφτασε να προηγείται με 15 πόντους (20-35). Η αντεπίθεση μετά την ανάπαυλα ξεκίνησε με ένα κάρφωμα του ΜακΚίσικ ενώ πρωταγωνίστησαν στη συνέχεια οι Παπανικολάου, Ζαν-Σαρλ, Βεζένκοφ και ο Βασίλης Σπανούλης που πέτυχε δύο σημαντικά τρίποντα και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει αποστάσεις (51-44 στο 30`). Η διαφορά έφτασε και στους 11 πόντους πριν μειώσουν οι Γερμανοί.

Έπαιξαν για τον Ολυμπιακό οι Χαραλαμπόπουλος 4, Σπανούλης 6, Σλούκας 9, Μάρτιν 2, Βεζένκοφ 11(2), Πρίντεζης 4, Παπανικολάου 8(2), Ζαν-Σαρλ 13, Τζένκινς, Ελις 4, ΜακΚίσικ 14. Απουσίασε ο λαβωμένος Χάρισον. Από την Άλμπα ξεχώρισαν οι Γκιφάι 13, Λο 10, Τίμαν 10, Φοντέκιο 8.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter