Εuropa League: Αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Αταλάντα (0-3)

Εuropa League: Αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Αταλάντα (0-3)
Olympiacos' Mathieu Valbuena, bottom, and Atalanta's Remo Freuler fight for the ball during the Europa League, round of 32, soccer match between Olympiacos and Atalanta at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Thursday, Feb. 24, 2022. Atalanta won 3-0. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)

Η Αταλάντα ήταν κατά πολύ ανώτερη από τον Ολυμπιακό, τον νίκησε 3-0 στο «Καραϊσκάκη» και σε συνδυασμό με τη νίκη της και στο πρώτο ματς στο Μπέργκαμο με 2-1 προκρίθηκε στους «16» του Εuropa League με τον Ολυμπιακό να αποχαιρετάει για τρίτη σερί χρονιά την Ευρώπη τον Φεβρουάριο…

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά με τρεις όλες κι όλες φάσεις ε των οποίων στην πρώτη μόλις στο 8’ ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία να προηγηθεί αλλά το σουτ του Καμαρά πέρασε ελάχιστα άουτ. Η Αταλάντα είχε την υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την αμυντική γραμμή των «ερυθρολεύκων». Ετσι προσπάθησε να το κάνει με μακρινές μπαλιές στην πλάτη των πλάγιων μπακ του Ολυμπιακού. Τις δύο οι παίκτες της βγήκαν οφσάιντ όμως την 3η, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 40’ με τον Μέλε που εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Λαλά.

Στο β’ μέρος ο Μαρτίνς άλλαξε σχηματισμό και ο Ολυμπιακός βγήκε πιο μπροστά για να ισοφαρίσει ενώ στο 60’ αντικατέστησε τον Ονιεκούρου που αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο των «ερυθρολεύκων». Όμως η Αταλάντα ήταν αυτή που βρήκε χώρους στις αντεπιθέσεις και σε τρία λεπτά τελείωσε το ματς και την πρόκριση. Στο 66’ και στο 68’ ο Μαλινόφσκι με δυο όμορφα σουτ διαμόρφωσε το 0-3 και τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικά.

Ο Ισπανός διαιτητής Ντελ Θέρο Γκράντε «κιτρίνισε» τους Σισέ, Τολόι, Εμβιλά, Καμαρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ (46’ Μασούρας), Λαλά (67’ Βρουσάι), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (67’ Ελ Αραμπί), Καμαρά, Αγκιμπού, Ονιεκούρου (60’ Βαλμπουενά), Τικίνιο (74’ Φατιγκά).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ (89’ Φινταντίνι), Τζιμσίτι, Χάτεμπερ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Μέλε (83’ Πιτσέλα), Μαλινόφσκι (83’ Μιχάιλα), Πεσίνα (57’ Κουπμέιερς), Πάσαλιτς (57’ Μπογκά).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter