Europa League: Αστραψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προβάδισμα η Βιγιαρεάλ

Europa League: Αστραψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προβάδισμα η Βιγιαρεάλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέσπασε στη Ρόμα με 6-2 και βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στον τελικό του Europa League, ενώ στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ νίκησε 2-1 την Αρσναλ και πάει με πενιχρό αβαντάζ στη ρεβάνς του Λονδίνου την ερχόμενη Πέμπτη (6/5).

Συγκλονιστικό ματς έγινε στο Ολντ Τράφορντ. Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο 9’ με τον Φερνάντες αλλά η Ρόμα ισοφάρισε στο 15’ με πέναλτι του Πελεγκρίνι και γύρισε το ματς σε 1-2 με γκολ του Ντζέκο. Αξιοσημείωτου στο πρώτο ημίχρονο οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές που έκανε η Ρόμα λόγω τραυματισμών στα πρώτα 36 λεπτά!

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους η Μάντσεστερ ισοφάρισε (48’) με τον Καβάνι και στο 60’ ξαναπήρε προβάδισμα το σκορ με τον Καβάνι και πάλι. Στο 71’ ο Μπρούνο Φερνάντες με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-2. Όμως η Γιουνάιτεντ ήταν καταιγιστική και πέτυχε δύο ακόμη γκολ μδ τους Πογκμπά (75’) και Γκρίνγουντ (86’) κι έφτασε στο εμφατικό 6-2.

Στην Ισπανία

Στο «Ντε λα Κεράμικα» η Βιγιαρεάλ μπήκε φουριόζα στο ματς και δεν άφησε την Αρσεναλ να πάρει ανάσα και δίκαια προηγήθηκε στο ημίχρονο 2-0 με γκολ των Τριγκέρος στο 5’ και Αλμπιόλ στο 29’. Στο β’ μέρος τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Αρσεναλ που έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής της Θεμπάγιος. Όμως οι Λονδρέζεοι κατάφεραν στο 73’ να μειώσουν το σκορ με πέναλτι του Πέπε σε 2-1. Και στο 80’ έμεινε και η Βιγιαρεάλ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καπού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter