Europa League: Άξιος της μοίρας του ο ΠΑΟΚ, ήττα 3-2 από την Αϊντχόφεν

Europa League: Άξιος της μοίρας του ο ΠΑΟΚ, ήττα 3-2 από την Αϊντχόφεν

Ξεκίνησε για επικό θρίαμβο ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία αλλά η Αϊντχόφεν με αντεπίθεση διαρκείας ανέτρεψε το σκορ και νίκησε τον «δικέφαλο» με 3-2 στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο «δικέφαλος» μπήκε στο ματς με σκοπό να αιφνιδιάσει τους Ολλανδούς και το κατάφερε στο 100% αφού μόλις στο πρώτο τέταρτο του αγώνα πέτυχε δύο γκολ, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Αϊντχόφεν.

Μόλις στο 4’ από σουτ του Τζόλη και προβολή του Βαρέλα έγινε το 0-1 και δέκα λεπτά αργότερα (14’) ο Τζόλης με σουτ από έξοχο συνδυασμό των Ζίφκοβιτς και Σβαμπ έκανε το 0-2.

Στο ίδιο διάστημα η ολλανδική ομάδα πέτυχε γκολ στο 10’ αλλά ακυρώθηκε σαν οφσάιντ του σκόρερ Μάλεν. Το 0-2 πάντως χαλάρωσε τον ΠΑΟΚ και αυτό στάθηκε αρκετό στην Αϊντχόφεν να μειώσει το σκορ στο 20’ με σουτ από πλάγια του Γκάπκο και το ματς πήρε μια άγρια ομορφιά στη συνέχεια.

Στο β’ μέρος η Αϊντχόφεν ήταν εκείνη που πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό του ΠΑΟκ αφού μέσα σε ένα τρίλεπτο 51’-53’ πέτυχε την μεγάλη ανατροπή χάρις σε γκολ των Ματουέκε και Μάλεν! Μάλιστα στο 57’ λίγο έλειψαν οι γηπεδούχοι να πετύχουν ένα ακόμη γκολ απέναντι στην τρικυμισμένη άμυνα του «δικεφάλου».

Τελικά όσο κι αν προσπάθησε ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αποσοβήσει την ήττα…

Κίτρινη κάρτα πήραν οι Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Μβογκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσαλί, Μαξ, Ροζάριο, Μαντουέκε (78’ Μάουρο), Σανγκαρέ, Γκάπκο, Μάλεν (02’ Λεντέσμα), Ζάχαβι.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο (85’ Ουαγκέ), Καντουρί (85’ Μπίσεσβαρ), Σβαμπ, Τσιγγάρας (69’ Αουγκούστο), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (58’ Μουργκ), Τσόλακ (69’ Σφιντέρσκι)

*Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Γρανάδα – Ομόνοια 2-1 (8’ Σουάρες, 73’ Σόρο- 59’ Ασαντέ)

Η βαθμολογία

1.Γρανάδα 10 (6-2)

2.Αϊντχόφεν 6 (7-9)

3.ΠΑΟΚ 5 (7-5)

4.Ομόνοια 1 (3-7)

*Την επόμενη (5η) αγωνιστική (3/12) παίζουν: Ομόνοια – ΠΑΟΚ (22.00), Γρανάδα – Αϊντχόφεν (22.00)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter