Europa League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Europa League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Γνωστοί έγιναν οι υποψήφιοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στα προκριματικά του Europa League, οι οποίοι θα προκύψουν στην κλήρωση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Η UEFA περιόρισε τα γκρουπ στο Europa League και έτσι οι ελληνικές ομάδες (ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης) έμαθαν τις πιθανές τους αντιπάλους στη φάση των play off, σε μία διαδικασία που μπήκε και ο ΠΑΟΚ, καθώς αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ στο Champions League θα συνεχίσει σε αυτή τη διοργάνωση, όπου θα είναι στους ισχυρούς και θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο. Αντιθέτως, αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από την Μπασάκσεχιρ θα περάσει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Ο Ατρόμητος τοποθετήθηκε στους ισχυρούς λόγω του «ζευγαρώματος» με την Λέγκια Βαρσοβίας και τοποθετήθηκε στο πρώτο υπογκρούπ. Αναμένεται να κληρωθεί με ένα από τα τέσσερα παρακάτω ζευγάρια: Τορίνο-Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, Βέντσπιλς-Γκιμαράες, Αούστρια Βιέννης-Απόλλων Λεμεσού, Μίντιλαντ-Ρέιντζερς.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στους ανίσχυρους και εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Κραϊόβα θα αντιμετωπίσει τον νικητή ενός από των παρακάτω ζευγαριών: Σπάρτα Πράγας-Τραμπζονσπόρ, Φέγενορντ-Ντιναμό Τιφλίδας, ΑΕΚ Λάρνακας-Γάνδη, Λουκέρνη-Εσπανιόλ.

Ο Άρης βρίσκεται επίσης στους ανίσχυρους και εφόσον αποκλείσει την Μόλντε θα βρει στο δρόμο του μία εκ των παρακάτω ζευγαριών: Αντβέρπ-Βικτόρια Πλζεν, Μπρόντμπι-Μπράγκα, Βαντούζ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάλμε-Ζρίνσκι, Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ.

Τέλος, όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, εφόσον αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League από τον Άγιαξ, οι υποψήφιοι αντίπαλοι του θα είναι μία εκ των παρακάτω: Σουτιέσκα-Λίνφιλντ, Λουντογκόρετς-Νιου Σεντς, Αστάνα-Βαλέτα, Σαράγεβο-ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και Σλόβαν Μπρατισλάβα-Ντάνταλκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 22 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα, στις 29/8.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter