Europa League: Βγαίνει απόψε η τετράδα – Champions League: Κληρώνουν αύριο οι ευρωημιτελικοί

Europa League: Βγαίνει απόψε η τετράδα – Champions League: Κληρώνουν αύριο οι ευρωημιτελικοί

Η κάτοχος του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης, η συντοπίτισσα της Ατλέτικο (και φιναλίστ του περσινού τελικού), η ομάδα-έκπληξη της φετινής σεζόν, η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ και η μεγάλη κυρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου η Γιουβέντους, είναι οι τέσσερις ομάδες που θα μπουν αύριο Παρασκευή (13.00 ώρα Ελλάδας) στην κληρωτίδα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, από όπου θα προκύψουν τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του Champions League.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 2 και 3 Μαίου και οι ρεβάνς μια βδομάδα μετά, 9 και 10 του μήνα. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 3 Ιουνίου, στο «Millennium» του Κάρντιφ (χωρητικότητας 75.000 θεατών).

Μια ώρα μετά (14.00) αύριο Παρασκευή, θα γίνει και η κλήρωση των ημιτελικών του Europa League. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 4 Μαΐου και οι ρεβάνς στις 11 Μαΐου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου, στην «Friends Arena» της Σόλνα, στη Σουηδία.

Να θυμίσουμε ότι οι τέσσερις φιναλίστ της διοργάνωσης βγαίνουν απόψε, από τα ζευγάρια (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων): Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αντερλεχτ (1-1), Μπεσικτάς – Λιόν (1-2), Σάλκε – Αγιαξ (0-2), Γκενκ – Θέλτα (2-3). Και οι τέσσερις αγώνες αρχίζουν στις 22.05 και θα μεταδοθούν απευθείας από τα κανάλια του Cosmote TV 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter