Europa League: Βήμα πρόκρισης θέλει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ

Europa League: Βήμα πρόκρισης θέλει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ

Η… διαβολοβδομάδα του Ολυμπιακού με τρία μεγάλα παιχνίδια μέσα σε οκτώ ημέρες ξεκινάει απόψε για ους «ερυθρόλευκους». 

Οι Πειραιώτες με δύο ματς κόντρα στην Αρσεναλ για τη φάση των «32» του Europa League κι ενδιάμεσα το ντέρμπι κορυφής της Super League με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παίζουν τα… ρέστα τους σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Κάτι που είχε συμβεί και πέρσι με τους αγώνες με Ντιναμό Κιέβου και ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει σήμερα (20/2, 22.00, Cosmote Sports 2HD) το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «16» απέναντι στους «κανονιέρηδες» του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και αυτό που ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πειθαρχία, μυαλό και σοβαρότητα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τα προβλήματα της και η οποία πρόσφατα άλλαξε προπονητή, αλλά παραμένει ένα από τα πιο βαριά ευρωπαϊκά ονόματα…

Ο προπονητής του Ολυμπιακού κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα του ματς και δεν αποκλείεται να ετοιμάζει εκπλήξεις. Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας είναι σίγουροι στα μετόπισθεν, όπως και οι Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε στη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα τα σενάρια είναι πολλά. Όπως για ένα σχήμα 4-3-3, με τρίτο χαφ τον Καμαρά, στα πλάγια τους Βαλμπουενά, Μασούρα και σέντερ φορ τον Ελ Αραμπί. Στην περίπτωση που προτιμηθεί ο Φορτούνης, τότε θα μείνει στον πάγκο ο Βαλμπουενά. Αν αλλάξει σχέδιο ο Μαρτίνς και πάει στο γνωστό 4-2-3-1, με Βαλμπουενά, Φορτούνη, Μασούρα πίσω από τον Ελ Αραμπί και θα μείνει στον πάγκο ο Καμαρά…

Η Αρσεναλ

“Μπορεί οι παίκτες μου να έχουν την καλύτερη πρόθεση αλλά πρέπει να ξέρουν ότι πάνε σε ένα στάδιο και όταν κάνουν ένα λάθος ή έχουν μια κακή απόφαση, πρέπει να βρουν το θάρρος να προσπαθήσουν ξανά και να συνεχίσουν να παίζουν. Θέλω να το δω αυτό από τους παίκτες μου, είτε είναι 17 είτε 35 ετών. Αυτό περιμένω από αυτούς. Αν συνεχίσουν να προσπαθούν, θα έχουν την πλήρη υποστήριξή μου. Αν κρυφτούν μετά από ένα λάθος, αυτό δεν θα μου αρέσει» δήλωσε ο κόουτς των Λονδρέζων, Μικέλ Αρτέτα και περιμένει από την Αρσεναλ καλύτερες εμφανίσεις από εκείνες που έκανε στον όμιλο του Europa League.

Ο Αρτέτα μέχρι τώρα -σύμφωνα με όσα γράφουν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι- επιλέγει μέχρι τώρα σύστημα 4-2-3-1, αλλά απόψε μάλλον θα επιλέξει το 4-3-3. Τερματοφύλακας ο Λένο, δεξιά στην άμυνα ο Μπεγιερίν, αριστερά ο Κολάσινατς και δύο στόπερ οι Νταβίντ Λουίζ και Μαρί. Στο κέντρο οι Τζάκα, Γκεντουζί, Θεμπάγιος και στην επίθεση οι Μαρτινέλι, Πέπε, Ομπαμεγιάνγκ.

Ένα άλλο σενάριο θέλει ενδεκάδα με Μαρτίνες, Παπασταθόπουλος, Νταβίντ Λουίζ, Μπεγερίν, Κολάσινατς, Τζάκα, Γκεντουζί, Σακά, Θεμπάγιος, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter