Europa League: Δεν γλίτωσε τον διασυρμό ο Ολυμπιακός, 3 – 0 η Φράιμπουργκ

Europa League: Δεν γλίτωσε τον διασυρμό ο Ολυμπιακός, 3 – 0 η Φράιμπουργκ

Με μια ακόμη κακή εμφάνιση ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από την Φράιμπουργκ στην 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa League κι έμεινε χωρίς βαθμό στο γκρουπ.

Η Φράιμπουργκ ήταν καταιγιστική στο ξεκίνημα του ματς απέναντι σε έναν αιφνιδιασμένο Ολυμπιακό που απλά παρακολουθούσε χωρίς να τρέχει και χωρίς να έχει πλάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» με πολλά αμυντικά κενά και ακόμη περισσότερα αβίαστα λάθη, έδωσαν δικαιώματα και οι Γερμανοί τα εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Στο 6’ με τον Χέφλερ άνοιξαν το σκορ και στο 25’ ο Γκρέγκοριτς έκανε το 0-2, ενώ έχασαν και σημαντικές ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Μία μόλις καλή στιγμή με τον Χουάνγκ είχαν οι Πειραιώτες στο 43’.

Στο β΄ μέρος δεν άλλαξε κάτι και η Φράιμπουργκ στο 52’ έκανε πάλι με τον Γκρέγκοριτς και το 0-3 απέναντι σε μια τραγική άμυνα. Στη συνέχεια οι Γερμανοί πάτησαν φρένο και παλά διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ.

Ο Σλοβένος Γιουνγκ (διέκοψε το ματς στο 30’ επειδή οι οπαδοί του Ολυμπιακού έριξαν βεγγαλικά) έδειξε κίτρινες κάρτες στους Λίνχαρτ,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Βρσάλικο (70’ Αβιλα), Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46’ Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46’ Κούντε), Μπιέλ, Μασούρας (62’ Ελ Αραμπί), Μπόουλερ (62’ Ροντρίγκες), Ουί Τζο Χουάνγκ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Φλέκεν, Σιλντίγια (79’ Κίμπλερ), Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κρίστιαν Γκούντερ, Γκρίφο (79’ Κέιτελ), Χέφλερ, Έγκεσταϊν, Ντόαν (69’ Πέντερσεν), Κιερέχ (62’ Γέονγκ), Γκρεγκόριτς (62’ Σάντε)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter