Europa League: Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ με την Ομόνοια (1-1)

Europa League: Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ με την Ομόνοια (1-1)

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έμεινε ξανά στο ίδιο αποτέλεσμα και στο ίδιο σκορ (1-1) με την Ομόνοια στην Τούμπα στην πρεμιέρα του 5oυ ομίλου του Europa League, μετά από μια νέα μέτρια εμφάνιση.

O ΠΑΟΚ απείλησε μόλις στο 5’, όταν ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα αλλά η προβολή του Τσόλακ ήταν αδύναμη και ο Φαμπιάνο μπλόκαρε. Ο «δικέφαλος» έδειχνε να έχει τον έλεγχο αλλά στο 16’ η Ομόνοια τον αιφνιδίασε και πέτυχε γκολ για το 0-1 όταν ο Λέγιακς σέντραρε και ο Μποτεάκ ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

Το γκολ των Κυπρίων σόκαρε τους γηπεδούχους που πλέον δεν μπορούσαν με τίποτα να διασπάσουν την συμπαγή άμυνα της Ομόνοιας που κρατούσε άνετα τον «δικέφαλο» μακριά από την περιοχή ου Φαμπιάνο. Και μάλιστα ήταν εκείνη που απείλησε στο 60’ με ένα δεύτερο γκολ που έχασε ο Παπουλής. Με αργή ανάπτυξη, παίκτες στατικούς και χωρίς νεύρο και φαντασία ο ΠΑΟΚ μοιραία πήγε στα αποδυτήρια ευρισκόμενος πίσω στο σκορ…

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ έγινε πιο πιεστικός κι αφού έχασε ευκαιρία με τον Τσόλακ στο 54’, στο 57’ ο Αυστριακός Μουργκ με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (1-1) με το δεύτερο σερί γκολ του μετά από εκείνο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Βέβαια δύο λεπτά μετά, ο «δικέφαλος» λίγο έλειψε να πάθει ο,τι και στο παιχνίδι με την Κράσνοτναρ, όταν ισοφάρισε και αμέσως μετά δέχθηκε δεύτερο γκολ, αλλά ο Ζίβκοβιτς έσωσε το τετ α τετ με τον Τζιονή.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στο τελευταίο 20λεπτο κι άλλο την πίεση του για να βρει το γκολ της νίκης αλλά η Ομόνοια με όλους τους παίκτες πίσω από την μπάλα δεν του έδωσε άλλα περιθώρια για το δεύτερο γκολ…

Ο Σκωτσέζος ρέφερι Μπόμπ Μάιντεν έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μποτεάκ, Ινγκασον, Παπουλή, Γιαννούλη,

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μάτος (62’ Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι (46’ Αουγκούστο), Σβαμπ, Μουργκ (72’ Τζόλης), Α. Ζίβκοβιτς (72’ Μπίσεσβαρ), Τσόλακ (61’ Σφιντέρσκι).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λίφτνερ, Λανγκ, Λέγιακς, Βίτορ Γκόμες, Παπουλής (74’ Ασαντέ), Τζιώνη, Ζόρντι Γκόμεθ (75’ Κουσουλός), Μποτεάκ (92’ Λοίζου), Ντούρις (75’ Κακουλής).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στην Ολλανδία, η Γρανάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε στο β’ μέρος να κάνει την ανατροπή επί της Αϊντχόφεν και να νικήσει με 2-1. Οι Ολλανδοι προηγήθηκαν στο 45′ με τον Μάριο Γκέτσε αλλά οι Ισπανοί νίκησαν τελικά με γκολ των Μολίνα στο 57′ και Ματσίς στο 66′

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter