Europa League: Εμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Ολυμπιακός στη Κύπρο

Europa League: Εμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Ολυμπιακός στη Κύπρο

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να νικήσει απόψε στην Λευκωσία (1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού) στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League (η ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη 25/8 στο «Καραϊσκάκη») αλλά έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός μπήκε συντηρητικά στο ματς αλλά για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να κλείσει τα κενά του στην άμυνα. Στο 11’ ο Απόλλων προειδοποίησε με ένα γκολ του Πίττα που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στο 17’ για πρώτη φορά απείλησαν οι «ερυθρόλευκοι» με μακρινό σουτ του Κούντε στο οριζόντιο δοκάρι. Ομως στο επόμενο λεπτό (18’) από μια κόντρα στην περιοχή ο Γιάνγκα άνοιξε το σκορ για τους Κύπριους. Ο Ολυμπιακός έχασε πάλι τα νερά του (έχει δεχθεί γκολ και στα πέντε επίσημα παιχνίδια του), αλλά ο Νοτιοκορεάτης Χουάνγκ το πήρε πάνω του και με μια όμορφη προσπάθεια και πλασέ ισοφάρισε στο 29’ στο ντεμπούτο του με την ελληνική ομάδα. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που σημείωσε ο Ολυμπιακός μετά από τρία στείρα παιχνίδι στη Λευκωσία.

Στο 2ο ημίχρονο, με ηγέτη και δημιουργό τον Χουάνγκ ο Ολυμπιακός έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για την ανατροπή, μέσα σε πέντε λεπτά (50’-55’) δύο φορές με τον Ελ Αραμπί και μια με τον Ραντζέλοβιτς σε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ολες από κάθετες πάσες του Νοτιοκορεάτη. Όμως με την έξοδο του Χουάνγκ ο Ολυμπιακό έχασε τον ρυθμό του, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και φυσικά δεν απείλησε στο ελάχιστο μέχρι τη λήξη. Αντίθετα ο Απόλλων βρήκε γκολ με τον Χένρι στο 94’ αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Για 5ο ματς ο Ολυμπιακός φέτος δεν κατάφερε να νικήσει κι έχει 4 ισοπαλίες και μια ήττα…

Ο Ισπανός διαιτητής Σάντσες «κιτρίνισε» τους Χασάν και Ντε λα Φουέντες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Χαμάς, Πεϊμπέρνς, Ρόμπερζ, Κολ, Χάμπος (60’ Μπα), Βα (46’ Ονγκεντά), Πίττας, Γιάνγκα (60’ Σαχάρ), Ντιγκινί (74’ Χεντί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Κούντε, Χουάνγκ (66’ Αγκιμπού), Ζινκερνάγκελ (79’ Ντε Λα Φουέντες), Ραντζέλοβιτς (79’ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (66’ Χασάν).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter