Europa League: Ιδανικός αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ – Ήττα 2-1 από την Ομόνοια και αποκλεισμός

Europa League: Ιδανικός αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ – Ήττα 2-1 από την Ομόνοια και αποκλεισμός

Mια ακόμη αποτυχημένη σεζόν στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε 2-1 στη Κύπρο από την Ομόνοια και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Εuropa League, μετά τη νίκη της Αϊντχόφεν στην Ισπανία επί της Γρανάδα με 1-0. Ετσι ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής με τη Γρανάδα στη Τούμπα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με αιχμη του δόρατος τον Βαγκέ από δεξιά που προκαλούσε ρήγματα στην κυπριακή άμυνα προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Όμως η Ομόνοια ήταν εκείνη που κόντρα στη ροή ου ματς αιφνιδίασε τον «δικέφαλο» στο 9’ και με σουτ του Κακουλλή άνοιξε το σκορ.

Το γκολ αποδιοργάνωσε τον ΠΑΟΚ που είχε την πρωτοβουλία αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία της Ομόνοιας που είχε κλειστεί για τα καλά πίσω….

Μετά το 30’ ο «δικέφαλος» άρχισε να βρίσκει πάλι ρυθμό και αφού είχε δοκάρι στο 35’ σε κεφαλιά του Κρέσπο, στο 39’ μετά από μαγικό συνδυασμό Βαγκέ, Ζίφκοβιτς, Καντουρί και Τζόλη, ο νεαρός επιθετικός με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς άνοιξε περισσότερο και στο 50’ η Ομόνοια έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για το 2-1 αλλά ο Ζίφκοβιτς έσωσε και το τετ α τετ με τον Σενέ αλλά και το σουτ του Τζωνή που βρήκε και στο κάθετο δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στις ευκαιρίες με τον Σφιντέρσκι στο 55’.

Κι ενώ ο ΠΑΟΚ πίεζε για το 1-2, ένα διπλό λάθος του Ελ Καντουρί στο 84’ που ανέτρεψε τον Λοίζου, ήταν αρκετό για την Ομόνοια να κερδίσει πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Τζόρντι Γκόμεθ κι έκανε το 2-1…

Ο Αγγλος διαιτητής Πόουσον κιτρίνισε Καντουρί, Σενέ, Κρέσπο, Ζίφκοβιτς,

OMONOIA (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κούσουλος (60’ Τζ. Γκόμεθ), Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο (59’Λέτσιακ), Λοΐζου (85’ Ασάντε), Τζιωνής, Α.Γκόμεθ, Κακουλλής (20’ Ζεχού), Σενέ (59’ Ντούρις).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ (46’ Γιαννούλης), Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Σβαμπ (46’ Μουργκ), Τσιγγάρας (79’ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Αν. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.

*Στο άλλο ματς του ομίλου, Γρανάδα-Αϊντχόφεν 0-1 (38’ Μάλεν).

Βαθμολογία 5ου ομίλου

1. Γρανάδα 10

2. Αϊντχόφεν 9

3. ΠΑΟΚ 5

4. Ομόνοια 4

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter