Europa League – Κολονέλο: «Τελικός για την ΑΕΚ το ματς με τη Ζόρια»

Europa League – Κολονέλο: «Τελικός για την ΑΕΚ το ματς με τη Ζόρια»

«Για μας είναι ένας τελικός», είπε ο συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα, Τζιανλούκα Κολονέλο, για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ζόρια για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 

Ο Κολονέλο θα αντικαταστήσει στο πάγκο τον Καρέρα, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω αδιαθεσίας, και στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Προερχόμαστε από δύο ήττες, έχουμε αναλύσει τα αίτια παρότι είχαμε καλές ευκαιρίες για να τις αποφύγουμε. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Ζόρια. Είναι ένας τελικός για μας και συγκεντρωνόμαστε στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ στα δύο προηγούμενα ματς, ο Κολονέλο είπε: «Μέχρι τώρα έχουμε κάνει αρκετούς καλούς αγώνες, δουλεύουμε πολύ για να προετοιμαστούμε και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, γιατί αυτοί δίνουν τα πάντα στο γήπεδο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, έχουμε διαδοχικά ματς. Είδαμε τη Σαχτάρ να κερδίζει τη Ρεάλ 2-3 και να χάνει χθες 0-6 από τη Γκλάντμπαχ. Το πρόβλημα όταν έχεις τόσα πολλά ματς δεν είναι μόνο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά και πνευματικής. Γι’ αυτό πρέπει να έχεις πάντα υψηλό φρόνημα. Εμείς είχαμε σε όλα τα ματς ευκαιρίες για να πάρουμε αποτέλεσμα. Στα δύο προηγούμενα ματς είχαμε επτά καθαρές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε και δεν πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα είμαστε όμως έτοιμοι την Πέμπτη».

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δήλωσε: «Περιμένω ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είναι στην ίδια θέση έχοντας χάσει τα δύο προηγούμενα ματς. Θα είναι ένα καθοριστικό ματς για την πορεία μας στον όμιλο. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να πάρουμε τη νίκη. Καταλαβαίνουμε πως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια, γι’ αυτό πάμε μόνο για τη νίκη. Το επίπεδο στο Γιουρόπα Λιγκ είναι πολύ υψηλό κι αν κάνεις λάθος τιμωρείσαι. Θα πρέπει όμως να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter