Europa League: Κοντά στη πρόκριση ο Oλυμπιακός 3-1 την Τσουκαρίτσκι

Europa League: Κοντά στη πρόκριση ο Oλυμπιακός 3-1 την Τσουκαρίτσκι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ανώτερος σε όλα ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 3-1 την Τσουκαρίτσκι της Σερβίας στο πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκη» για τα πλέι οφ του Europa League και βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους της διοργάνωσης (η ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη).

Μόλις στο 3ο λεπτό o Βρουσάι από τα δεξιά γέμισε προς την περιοχή. Ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά, ο Σαμούροβιτς απέκρουσε και ο Μαροκινός που ακολουθούσε άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, όπως και στο ματς με το Βέλγιο που είχε σκοράρει ο Φορτούνης στο 1ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε ορμητικός και στο 6’ σουτ του Ελ Κααμπί σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Σέρβων αλλά στο 16’ από πάσα του Καμαρά, ο Φορτούνης με δυνατό σουτ έγραψε μέσα σε αποθέωση το 2-0. Στο 20’ ο Ελ Κααμπί έχασε ευκαιρία από κοντά για το 3-0 ενώ οι Σέρβοι απείλησαν στο 35’ αλλά την κεφαλιά του Σούμποτιτς έδιωξε σωτήρια ο Πασχαλάκης. Όμως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί και στο 40’ από σέντρα του Φορτούνη ο Ελ Κααμπί με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ…

Στο β’ ημίχρονο οι Σέρβοι προχώρησαν σε τρεις αλλαγές προκειμένου να αλλάξουν την κακή εικόνα τους όμως ο Ολυμπιακός πέτυχε στο 49’ γκολ με τον Καμαρά από κόρνερ του Μπιέλ αλλά ακυρώθηκε από το VAR για χέρι του σκόρερ.

Η Τσουκαρίτσκι έχασε ευκαιρία με τον Ιβάνοβιτς στο 52’ ενώ ο Σαμούροβιτς έσωσε φάουλ του Φορτούνη στο 59’. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό ενώ ο Μαρτίνεθ βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους νεοφερμένους Εσε και Πορόζο. Παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός έπεσε, ο Ολυμπιακός έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπιέλ στο τρίλεπτο 74’-76’. Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 84’ και ο Ελ Αραμπί που έσωσε ο Σαμούροβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» χαλάρωσαν για τα καλά στο τέλος και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων οι Σέρβοι πέτυχαν γκολ με τον Μιλαντίνοβιτς και απέκτησαν κάποιες λιγοστές ελπίδες για τη ρεβάνς.

Ο Ντόνατας Ρούμσας «κιτρίνισε» τους Νίκσεβιτς, Κίνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος (70’ Πορόζο), Φρέιρε, Κίνι, Ιμπόρα, Καμαρά (59’ Εσε), Φορτούνης, Μασούρας (59’ Σκάρπα), Μπιέλ (83’ Αλεξανδρόπουλος), Ελ Κααμπί (70’ Ελ Αραμπί).

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ: Σαμούροβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς, Στεφάνοβιτς, Ρόγκαν (46’ Ντόσιτς), Στάνκοβιτς (69’ Μιλαντίνοβιτς), Σισοκό, Κόβατς (46’ Νίκσεβιτς), Τόσιτς, Εντιαγέ (46’ Γιάνκοβιτς), Ιβάνοβιτς (88’ Γκόμες).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter