Europa League: Ολυμπιακός – Μπεσίκτας στις 22.05 για τους «16»

Europa League: Ολυμπιακός – Μπεσίκτας στις 22.05 για τους «16»

Ελληνικό και Κυπριακό ενδιαφέρον έχει η αποψινή βραδιά του Europa League, για τη φάση των «16». Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται – μετά την Οσμανλισπόρ – άλλη μία τουρκική ομάδα, την Μπεσίκτας.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 22.05 και η ομάδα του Πειραιά, χωρίς τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο της, θέλει τη νίκη για να ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης, ενόψει και της ρεβάνς στην Τουρκία. Η Μπεσίκτας, επίσης πρωταθλήτρια (Τουρκίας), ήταν στους ομίλους του Champions League και μάλιστα, ίσως έπρεπε τώρα να βρίσκεται και στους «16» της συγκεκριμένης διοργάνωσης, καθώς αποκλείστηκε λόγω σοβαρών διαιτητικών λαθών, στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, στο Κίεβο, με τη Ντινάμο.

Πίσω στο Europa League, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στη Λευκωσία την Άντερλεχτ, με τους δυο τους να τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωποι, όπως και οι Ολυμπιακός και Μπεσίκτας, με τους «μαύρους αετούς» να έχουν παίξει μόνο με μία ελληνική ομάδα στο παρελθόν – τον Αστέρα Τρίπολης – στον όμιλο του Europa League, την σεζόν 2014/15 (δύο ισοπαλίες).

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της βραδιάς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στη Ρωσία και στην έδρα της Ροστόφ. Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει και στη Γαλλία, όπου η Λιόν θα υποδεχθεί στο «Ζερλάν» τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter